O Άρης, οι Ίβιτς και ο… Τσουκαλάς

O Άρης, οι Ίβιτς και ο… Τσουκαλάς

Τι συμβαίνει με τον 29άχρονο κεντρικό χαφ Σταύρο Τσουκαλά, τον Ίλια, τον Βλάνταν αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη

Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, απευθείας από το μεταγραφικό παζάρι. Ο Άρης έχει τοποθετήσει τον Σταύρο Τσουκαλά στην κορυφή της λίστας του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ποντάρει στην εμπειρία, το μπόι, τις παραστάσεις του σε καλό επίπεδο ειδικά στην εποχή που αγωνίζονταν στον ΠΑΣ και τον Αστέρα. Ως εδώ καλά λοιπόν. Και το ενδιαφέρον φυσιολογικό, και η υπόθεση όχι ακριβώς δύσκολη μιας και ο έμπειρος χαφ είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα μέγεθος σαν τον Άρη. Πόσο δε μάλλον με ένα συμβόλαιο 150.000 ευρώ ετησίως.

Που μπερδεύεται το πράγμα; Στην επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς στους πάγκους. Ο 40άχρονος τεχνικός είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Λέγεται μάλιστα ότι πρόκειται για ένα deal το οποίο θα δώσει το δικαίωμα στον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, το δικαίωμα να επιστρέψει στους πάγκους με συμβόλαιο επιπέδου 500.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Βλάνταν λοιπόν ήδη κάνει τα πλάνα του. Και ήδη σήκωσε το τηλέφωνο για να μιλήσει με τον Σταύρο Τσουκαλά με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ στις αρχές της δεκαετίας. Ον ενημέρωσε ότι τέλος πάντων εάν και εφόσον τον έχει στο μυαλό του.

Το μπάτζετ της Μακάμπι προφανώς δεν έχει σχέση με αυτό του Άρη, και συνολικά με τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο Τσουκαλάς εάν και εφόσον θα μπορούσε να βρεθεί με 300.000 ευρώ τον χρόνο αν υποθέσουμε ότι θα περπατήσει το φλερτ με τους Ισραηλινούς. Προφανώς λοιπόν με τα χρήματα αυτά θα πάει πετώντας. Τα «διπλά» σε σχέση με όσα θα μπορούσε να του δώσει ο Άρης, ο οποίος προφανώς και δεν είναι… έξω από το κόλπο. Αν αγωνιστεί του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ ο 29άχρονος μέσος, 99% θα το κάνει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποιος συνδέει όλα τα κομμάτια στο παζλ της συγκεκριμένης ιστορίας; Ο Ίλια Ίβιτς. Ο αδερφός του Βλάνταν, ο επιστήθιος φίλος του Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο μάνατζερ του Σταύρου Τσουκαλά. Για να δούμε τι θα γίνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ