Το 40% κέρδισε στο Κίεβο

Το 40% κέρδισε στο Κίεβο

Οι φοβεροί τζίροι του τελικού του Champions League και η προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας (μεταξύ άλλων).

Κακό έως θλιβερό λόγω Σαλάχ το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού τελικού. Στο δεύτερο όμως, η αναμέτρηση ήταν πιο εντυπωσιακή και σε ρυθμό και σε φάσεις και σε ένταση και σε αγωνία. Μια χαρά περάσαμε παρακολουθώντας τον. Και ειδικά τη στιγμή που ο Μανέ σούταρε στη ρίζα του δοκαριού πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε και στοιχηματικά το …μπαμ. Γιατί μεταξύ άλλων είχαμε για fan bet το τελικό σκορ 2-2.

Κερδίσαμε αρκετά με το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ το over 2,5, καθώς και με τα 4-6 γκολ. Όσο για σημείο, τα λάθη του Κάριους δεν επέτρεψαν να διαμορφωθεί το Χ2 που περιμέναμε. Και χάθηκε και το 14 Plus που έδινε το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης η Λίβερπουλ. Ελπίζουμε να είχατε κάνει ήδη cash out.

Κορόνα ή γράμματα ήταν ουσιαστικά ο τελικός. Μεγάλο μέρος των παικτών του στοιχήματος πίστεψε στην ομάδα του Ζιντάν και επίσης μεγάλο σε αυτή του Γιούργκεν Κλοπ. Κατά μέσο όρο, από αυτούς που πόνταραν σε άσο ή διπλό, βγήκε κερδισμένο το 40%. Σχεδόν το 30% αναζητούσε τη Λίβερπουλ και οι υπόλοιποι στο Χ.

Έγινε φοβερό παιχνίδι χθες. Μόνο στο ανταλλακτήριο της betfair η αγορά του 1-Χ-2 πλησίασε τα 17 εκατομμύρια ευρώ στο φινάλε! Ποσό που δεν έχουμε δει σε πολλά ματς μέσα στη σεζόν. Αν προστεθούν και τα ποσά των υπολοίπων αγορών (πχ. over κλπ) το κεφάλαιο πλησίασε τα 25 εκατομμύρια ευρώ μόνο σε μια εταιρεία. Ιλιγγιώδη μεγέθη….

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει σήμερα.  Στην Α’ Νορβηγίας είναι πρωτοπόρος η Μπραν. Έχει χάσει το ρυθμό της μένοντας χωρίς νίκη για δύο αγωνιστικές και για κακή της τύχη δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο Τροντχάιμ απέναντι στην ανανεωμένη και φορμαρισμένη Ρόζενμποργκ. Και θα κινηθούμε μαζί με την πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ, καθώς ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η τάξη.

Συνεχίζουμε με τη Β’ Ισπανίας. Πέρασε στην προτελευταία της αγωνιστική και όλα τα ματς είναι υψίστης κρισιμότητας.  Η Κάντιθ είναι φαβορί απέναντι στην αδιάφορη Τενερίφη, γιατί διακυβεύονται οι αξιώσεις της για άνοδο.

Αδιάφορη και η Ρέους και αντιμετωπίζει την Κόρδοβα που αγωνιά για την παραμονή τους και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια.

Η Σεβίλλη Β’ υποβιβάστηκε και η Νουμάνθια ρίχνει το τελευταίο της χαρτί για την άνοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ