Στοίχημα : Ώρα για μπάσκετ

Στοίχημα : Ώρα για μπάσκετ

Ο πρώτος τελικός των play off είναι από μόνος του πιο σημαντικός και πιο ενδιαφέρων από ολόκληρο το σημερινό ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Ωραία η μπαλίτσα, αλλά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μπορεί να απασχολήσει σοβαρά ούτε τον φίλαθλο κόσμο ούτε τους παίκτες του στοιχήματος.

Αντίθετα στο μπάσκετ έχουμε να δούμε τον πρώτο τελικό των play off του πρωταθλήματος. Παναθηναϊκός από τη μία, Ολυμπιακός από την άλλη. Οι «πράσινοι» λογίζονται ως μεγάλο φαβορί. Ο άσος της «καθαρής» νίκης (χωρίς πλεονέκτημα δηλαδή) προσφερόταν στο 1,20 τη νύχτα του Σαββάτου! Και το διπλό ανέβαινε στο 3,15!

Εδώ υπενθυμίζουμε ότι σε ανάλογα μήκη κύματος κινούνται και οι τιμές όσον αφορά στο νικητή διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται από τους μπουκ ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο 1,26 φτάνει το όριό του! Και του Ολυμπιακού πλησιάζει στο 4,00. Σύμφωνοι, η ομάδα του Πασκουάλ έχει φανερώσει ανώτερα διαπιστευτήρια και μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στη σεζόν. Όμως, είναι δυνατό να υπάρχουν αυτές οι τιμές την ώρα των τελικών και έχοντας απέναντί της το διαχρονικά αντίπαλο δέος; Ή κοντράρουμε ή απέχουμε λοιπόν.

Επιστρέφουμε στο σημερινό παιχνίδι. Αφήνουμε τη …σκέτη νίκη και παρατηρούμε τα χάντικαπ. Η κεντρική εταιρεία παροχής στοιχήματος στην Ελλάδα έχει ορίσει το 7,5 για όριο. Εμείς παρατηρούμε και τις άλλες. Και σκεφτόμαστε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα και να χάσουν, δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Τελικός είναι και η ευκαιρία τους να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μιας χρονιάς. Κανείς τους δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ που ήξερε. Ούτε έχει στερηθεί το μεγάλο του εγωισμό. Και όταν φτάνουμε σε τελικούς, δεν μετράει και τόσο πολύ το παρελθόν. Το «τώρα» μετράει.

Η συντηρητική μας πρόταση είναι Ολυμπιακός με +9,5 (στο 1,60 παρακαλώ) και αυτή με μεγαλύτερο ρίσκο λέει Ολυμπιακός στο +5,5 με απόδοση 2,05. Εννοείται στο διαδίκτυο.

Τα υπόλοιπα στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ