«Με είκοσι λεπτά δεν γίνεσαι ηγέτης»: Ένα τρίποντο μακριά από το τίποτα ο Κώστας Σλούκας για «τον πρώτο βασικό τίτλο»

«Με είκοσι λεπτά δεν γίνεσαι ηγέτης»: Ένα τρίποντο μακριά από το τίποτα ο Κώστας Σλούκας για «τον πρώτο βασικό τίτλο»

Πόντος και… εκατ. ευρώ ο Κώστας Σλούκας στον τελικό του κυπέλλου που (ξανά) βάφτηκε Ερυθρόλευκος

Και κάπως έτσι χάθηκε και για τον Κώστα Σλούκα ο «πρώτος βασικός στόχος» της χρονιάς όπως είχε δηλώσει στην συνέντευξη Τύπου του final-8. Βλέπετε για τον Σλούκα το Σούπερ Καπ όπου ο Ολυμπιακός είχε «σαρώσει» τον Παναθηναϊκό στην Ρόδο ήταν… αναπληρωματικός τίτλος.

«Έλα μωρέ ποιο Σούπερ Καπ» ένα πράγμα για τον Κώστα Σλούκα του Παναθηναϊκού που έβαλε ψηλά τον πήχη για το Κύπελλο που λογικά από το βράδυ και τη νέα «σφαλιάρα» (sic) από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι… Κυπελλάκι και «αναπληρωματικός» τίτλος αφού το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα είναι οι μεγάλοι στόχοι της ομάδας του Αταμάν και του «ηγέτη» Κώστα Σλούκα. Γίνεται βεβαίως «ηγέτης» με 20 λεπτά;

Διαβάστε επίσης: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, η αγκαλιά Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων και το βραβείο στον Φαλ! (vids)

Την απάντηση την είχε δώσει ο ίδιος όταν όλοι στον Ολυμπιακό τον αποθέωναν για το τρίποντο – νίκη στην Κωνσταντινούπολη και εκείνος, ξινός στην άκρη ψιθύριζε «ηγέτης με 20 λεπτά δεν γίνεται». Όσα δηλαδή τον είδαμε να παίζει στον τελικό του κυπέλλου με τον Αταμάν να του δίνει 19΄52΄΄ για την ακρίβεια. Με τον Σλούκα να βάζει 3 πόντους με 1/4 τρίποντα, και αυτό όταν ουσιαστικά είχαν κριθεί τα πάντα.

Για να ευθυμήσουμε θα θυμίσουμε πως ο Κώστας ο Σλούκας πήγε στον Παναθηναϊκό με 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, απίστευτα χρήματα για τον 34χρονο παίκτη που είναι στην «δύση» της καριέρας του. Ένας πόντος για κάθε εκατομμύριο όπως πικάροντας τον στα social γράφουν οπαδοί του Ολυμπιακού. Για τον Σλούκα που προφανώς θέλει να νικήσει τον Ολυμπιακό αλλά προς το παρόν έχει γεμίσει την… τροπαιοθήκη του στη πράσινη εποχή του με ασημένια μετάλλια. Καλά είναι και αυτά θα πει κανείς, ειδικά αν στο τέλος της ημέρας βλέπεις τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Ο Σλούκας που δεν λείπει από τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, τουναντίον καλό του έκανε η αποχώρησή του σε όλα τα επίπεδα, και που αποτελεί ένα μόνιμο «πονοκέφαλο» για τον Αταμάν. Τυχαία ο Τούρκος προπονητής άλλωστε του έχει «πετσοκόψει» τον χρόνο; Πάνε τα λεπτά συμμετοχής που απαιτούσε, πάνε και οι βασικές πεντάδες. Δύο λόγοι που- και καλά- τον έκαναν να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Με τον Μπαρτζώκα να λέει πως δεν είναι για παραπάνω από 23 λεπτά και να δικαιώνεται στο παρκέ. Εκεί που φέτος ο Σλούκας μια παίζει, μια-δύο δεν παίζει γιατί βγάζει συνεχώς τραυματισμούς. Μην τα ξεχνάμε και αυτά, έ; Μπορεί ο Κώστας ο Σλούκας να βρει επιτέλους έναν «βασικό τίτλο» να πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί και όχι.

Όπως και να έχει όμως τα 3 εκατ. ευρώ θα είναι πάντα μια καλή παρηγοριά για τον αθλητή Σλούκα που έχει «λυσσάξει» να νικήσει τον… Μπαρτζώκα αλλά τον βλέπει να σηκώνει τη μια κούπα μετά την άλλη. Και έχει ακόμη δρόμο η σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ