Οι 11+4 πόντοι του Ναν στην 4η περίοδο, οι 13 χαμένες βολές του Ολυμπιακού (vids)

Οι 11+4 πόντοι του Ναν στην 4η περίοδο, οι 13 χαμένες βολές του Ολυμπιακού (vids)

Ο Κέντρικ Ναν αποφάσισε game 5 με καταπληκτική εμφάνιση στην 4η περίοδο. Και ο Ολυμπιακός; Έμεινε να αστοχεί σε βολές.

Σε game 5 θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή. Με τον Κέντρικ Ναν να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την κατάλληλη στιγμή, μέσα στο «καυτό» ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό να μην ξέρεις στο δεύτερο ημίχρονο αν έχανε περισσότερο τις βολές από το μυαλό του.

Έβαλε 25 ο Ναν: Τους 19 στο δεύτερο ημίχρονο. Τους 11+4 (σ.σ δύο ασίστ) στην καθοριστική 4η περίοδο. Και είχε και 4 ασίστ βλέποντας τον αφηνιασμένο Λεσόρ να έχει δυνάμεις (15π, 6ριμ, 3 μπλοκ) εκεί όπου ο Νικόλα Μιλουτίνοφ έμοιαζε «σκασμένος» από την κούραση των αγώνων κάθε 48ωρες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Παραμένει ερυθρόλευκος ο Τζολάκης – Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic+vid)

Έβαλε 13 ο Ναν στην τελευταία περίοδο. Έχασε 13 βολές ο Ολυμπιακός (22/35) στην πιο πειστική απεικόνιση της ήττας. Είχαν 9/11 οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο και 13/24 στο δεύτερο εκεί που κρίθηκαν τα πάντα. Θυμηθείτε: Έχασε μια ο Γκος και μια ο Παπανικολάου μόνο στα τελευταία εννέα δευτερόλεπτα σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με 85-88. Τον έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα τον Ολυμπιακό φέτος η αστοχία του από τις βολές. Του συνέβη και σε μια νύχτα σαν αυτά όπου θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι του.

Είχε ο Παναθηναϊκός στην επίθεση μια σειρά από σταθερές. Έκανε ματσάρα ο Γκραντ (έβαλε τρίποντο μέχρι από τη σέντρα) που σταμάτησε στους 15. Έβαλε άλλους 15 ο Λεσόρ. Πρόσθεσε 12 αθόρυβα ο Σλούκας. Είναι 42 αυτοί, πριν την 25άρα του Ναν.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε πρώτο σκόρερ τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έβαλε 13 εκ των οποίων τους 10 στο πρώτο ημίχρονο. Πάλεψε ο συγκλονιστικός Παπανικολάου, ο Πετρούσεφ, ο Κάνααν. Οι Ερυθρόλευκοι όμως δεν έχουν τον Φαλ σε αυτή την σειρά. Και όσο τα παιχνίδια περνάνε ο Μιλουτίνοφ πιέζεται πάρα πολύ. Ένα τεράστιο κορμί 2.13μ που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος πέρασε τραυματισμούς κλπ.

Και για να μην το ξεχάσω: είχε 3 φάουλ ο Ναν από το 18΄. Του το πήρε ο Λαρεντζάκης στο 47-36! Και ενώ ο Αμερικανός άρχισε να πετά φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο στην επίθεση; Κανείς δεν κατάφερε να τον φορτώσει γρήγορα με ένα φάουλ που θα τον έβγαζε από το παιχνίδι. Το 4ο φάουλ στο 36΄!!!! Άλλο δεν έκανε ποτέ..

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ