Οκτώ εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη!

Οκτώ εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη!

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στην Μπέρνλι στο Γ. Καραϊσκάκης πέρασε τα σύνορα. «Ανάγκασε» την Φενέρμπαχτσε να ψαχτεί για την περίπτωσή του, πρόθυμη να δαπανήσει μέχρι και 8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη.

Πολύ πριν την έναρξη της επίσημης προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν εναποθέσει τις προσδοκίες, τις ελπίδες τους πάνω του. Κι εκείνος από πλευράς του το ήξερε. Έπρεπε να βγει μπροστά. Με «όπλο» το ταλέντο του. Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του.

Οι προσδοκίες έγιναν πραγματικότητα ήδη από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων κόντρα στη Λουκέρνη. «Ο Κώστας ήταν φανταστικός. Έκανε μεγάλο παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα. Έδειξε τις ικανότητες του και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να βρούμε καλό ρυθμό στη επίθεση», έλεγαν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Στην… κορυφή της πυραμίδας των επιτευγμάτων του Κώστα Φορτούνη (μέχρι στιγμής) βρίσκεται η εμφάνισή του κόντρα στην Μπέρνλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Εκεί που έκανε ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Δύο γκολ (το ένα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ). Μία ασίστ. Μια γεμάτη εμφάνιση, με τρεξίματα, καίριες τοποθετήσεις, ωραίο μοίρασμα του παιχνιδιού. Ήταν ηγέτης.

Δικαίως, λοιπόν, ψηφίστηκε και ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, μετά το ματς με τους Άγγλους (3-1) άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, που διαχρονικά έχουν στα ραντάρ τους τον Έλληνα διεθνή μέσο, εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ήταν μάλιστα διατεθειμένοι να εκταμιεύσουν ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Οι Ερυθρόλευκοι, όμως, αρνήθηκαν. Κι αυτό γιατί έχουν ποντάρει πολλά πάνω στον ηγέτη τους και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αποχωριστούν εύκολα. Θέση απόλυτα δικαιολογημένη καθώς οι αριθμοί του στα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών έως τώρα είναι άκρως εντυπωσιακοί! Σε έξι συμμετοχές (4 στο Europa League, 2 στη Superleague) μετράει τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Λίγες ημέρες μετά το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου, ο Ολυμπιακός με προσωπικές κινήσεις του διοικητικού του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, έπεισε τον πολύπειρο Ιβοριανό μέσο, Γιάγια Τουρέ, να επιστρέψει στην πατρίδα μας. Να φορέσει ξανά την Ερυθρόλευκη.  Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φενέρ ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ