Έπιασε σχεδόν… πάτο η βαθμολογία του Καμπούρη!

Έπιασε σχεδόν… πάτο η βαθμολογία του Καμπούρη!

Το μέλλον του βοηθού ρέφερι από Εύβοια και το ξέσπασμα του ανθρώπου που τον ανέβασε στη Super League.

Πιο χαμηλά… πατώνει ο Βασίλης Καμπούρης για τη διαιτησία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ο βοηθός ρέφερι από την Εύβοια πήρε από 7 μέχρι 7.4 από τον παρατηρητή διαιτησίας Βασίλη Τεροβίτσα, που είναι το δεύτερο χειρότερο στάδιο στη διαιτητική κλίμακα ενώ ο βαθμός του είναι από τους χειρότερους που έχει πάρει ποτέ βοηθός διαιτητή.

Το χειρότερο στάδιο είναι από 6 μέχρι 6.9 που σημαίνει «απαράδεκτη απόδοση» ενώ από 7 μέχρι 7.4 η… ερμηνεία είναι «απογοητευτική απόδοση με ένα ξεκάθαρο σημαντικό σφάλμα ή απόδοση με δύο ή περισσότερα σαφή σφάλματα».

Όπου σφάλματα είναι τα δυο οφσάιντ με τα οποία ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ, με το σκορ να είναι στο 0-0 και του Τσούμπα Ακπόμ λίγο πριν το φινάλε.

Ο Καμπούρης λοιπόν, παραπέμπεται και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός ορισμών. Ο Βίκτορ Περέιρα πάντως, δεν είναι της λογικής να καρατομείται ένας διαιτητής ή ένας βοηθός για μία διαιτησία, εκτός και αν οι πιέσεις που ασκούνται από τον βορρά τον κάνουν να αλλάξει γνώμη. Για Καλογερόπουλο, Αρετόπουλο και λοιπούς πάντως, ο Πορτογάλος τις ακολούθησε τις… οδηγίες.

Δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφερόμενο στον Βασίλη Καμπούρη αναρωτιόνταν τι γνώμη έχει πλέον, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, επί των ημερών του οποίου στην ΕΠΣ Εύβοιας, ανέβηκε ο συγκεκριμένο βοηθός στη Super League, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, κατηγορούμενου στην υπόθεση της «κάρτας υγείας».

«Βρε Κοράκια & σαγόνια του Καρχαρία, αν πεθάνει η Κατσίκα του γείτονα σας πάλι ο Παπακωνσταντίνου θα φταίει!!! Έλεος πια !!!

Δείτε κάθε εβδομάδα πως ξεφτιλίζεστε με την Δήθεν «εξυγίανση» σας, που στηρίξατε με τα αφανή πρωτοκλασάτα στελέχη σας και που έχουν οδηγήσει το Ποδόσφαιρο!!!!

Λυπάμαι ειλικρινά για την ανικανότητα σας και για την μη ανάληψη των ευθυνών σας !!!

ΥΓ. Δυστυχώς κάθε Κυριακή θα τρώγεστε μεταξύ σας !!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ