Ό,τι πει ο στοιχηματικός λαός

Ό,τι πει ο στοιχηματικός λαός

Οι διαφορές αποδόσεων καθιστούν το Χάμπντεν Παρκ επίκεντρο της ημέρας.

Τα ματς του Nations League μονοπωλούν το ενδιαφέρον για ακόμα μια μέρα. Σήμερα καθυστερήσαμε επίτηδες, θεωρώντας ότι πού και πού είναι σωστό να αναφέρουμε και την κίνηση της παγκόσμιας αγοράς. Όσο περνάει η ώρα λοιπόν τόσο το καλύτερο, γιατί φανερώνονται οι τάσεις και των στοιχηματικών εταιρειών όσο και των παικτών του στοιχήματος.

Επίκεντρο της αποψινής δράσης είναι το Χάμπντεν Παρκ. Εκεί αναμετράται η Σκωτία με τη Αλβανία και ο άσος έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα, γι’ αυτό πέφτει παντού. Ο τζίρος του είναι μεγάλος ήδη και εξήγηση σ’ αυτό υπάρχει. Βρετανοί είναι και οι Σκωτσέζοι…

Σοβαρή κινητικότητα είδαμε το νωρίς το απόγευμα και στο πλέον διαφημισμένο παιχνίδι της ημέρας. Η Πορτογαλία αναμετράται με τους Ιταλούς χωρίς τον Ρονάλντο. Ο άσος ανεβαίνει για να χαμηλώσουν οι τιμές της ισοπαλίας του και διπλού. Δεν ξέρουμε πόσοι πειστήκατε από την εμφάνιση της «Σκουάντρα Ατζούρα» στον αγώνα με τους Πολωνούς, όμως αυτό συμβαίνει στο διαδίκτυο και οφείλουμε να το σημειώσουμε.

Πέφτει ελαφρά (και λογικά) και ο άσος της Σερβίας απέναντι στη Ρουμανία και ακόμα πιο έντονα το διπλό του Αζερμπαϊτζάν κόντρα στη Μάλτα. Οι Μαλτέζοι απογοήτευσαν στην πρεμιέρα τους. Δέχτηκαν τρία γκολ από τα Νησιά Φερόε. Το δείγμα αυτό ίσως είναι η αιτία αυτής της σαφέστατης προτίμησης.

Για λόγους ρεπορταζιακούς και μόνο σημειώνουμε ότι κοντράρεται το Κόσοβο για χάρη των Νησιών Φερόε. Εμείς θεωρούμε υπερβολική αυτή την τάση, αλλά οφείλουμε να την αναφέρουμε.

Λίγα πράγματα και χωρίς σαφήνεια διενεργούνται στα υπόλοιπα παιχνίδια. Χρησιμοποιείται κάτι από τα παραπάνω ως ιδέες και ακολουθείτε το ένστικτό σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ