Αποκάλυψη: Αυτό είναι το deal που έφερε τον Καμπετσή

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το deal που έφερε τον Καμπετσή

To10.gr αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Ντόρτμουντ για τον Καμπετσή και τι προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 19χρονος επιθετικός με τους Πράσινους.

Ηταν μια υπόθεση που ο Παναθηναϊκός την… πάλεψε όλο το καλοκαίρι. Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του και ο οποίος αποτέλεσε θέμα συζήτησης για μια ομάδα όπως η Μπορούσια Ντόρμουντ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε. Όπως καλά καταλάβατε, μιλάμε για τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο 19χρονος Ελληνας επιθετικός, μετά από ένα επεισοδιακό μεταγραφικό σίριαλ, κατέληξε στους Πράσινους λίγο πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Αφήνοντας πίσω του την όχι ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία της Ντόρτμουντ και ξεκινώντας μια νέα περιπέτεια στη σύντομη καριέρα του: Πειραιάς, Κοιλάδα του Ρουρ και τώρα… Κορωπί.

To10.gr αποκαλύπτει σήμερα το πολύπλευρο deal που έφερε στον Παναθηναϊκό τον Καμπετσή. Μια συμφωνία που πέρασε από χίλια κύματα, αλλά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο για τους Πράσινους, που πήραν ένα από τα κορυφαία ελληνικά ταλέντα χωρίς να πληρώσουν… ευρώ, όσο και για τον παίκτη που έφυγε από ένα περιβάλλον που δεν τον… σήκωνε, αλλά και για τη γερμανική ομάδα, που μπορεί να μην πήρε τώρα τίποτε, αλλά έχει να λαμβάνει μελλοντικά. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή…

* Το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Ιούνιο του 2017 ο Καμπετσής με την Μπορούσια Ντόρμουντ ήταν 4ετές (2021) και προέβλεπε συνολικές καθαρές αποδοχές για τον παίκτη, που έφταναν τις 800.000 €!

* Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν πλήρωσε για να πάρει τον 19χρονο επιθετικό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καμπετσής πήρε και… αποζημίωση από τη γερμανική ομάδα ένα αρκετά σημαντικό ποσό από τους Γερμανούς (φήμες για 150-200.000 ευρώ), ώστε να καλύψει τη… χασούρα.

* Το συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό είναι 3ετές και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προβλέπει τα εξής: 1) 50.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2) 75.000 ευρώ τον δεύτερο χρόνο, 3) 100.000 ευρώ τον τρίτο χρόνο, 4) Συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

* Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30% για πιθανή μεταγραφή του Καμπετσή. Αν και στις συζητήσεις έπεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να πάρει φιξ ποσό 300.000 ευρώ από την πρώτη μεταγραφή. Οσα πλήρωσε για τα τροφεία στον Ολυμπιακό, πριν έναν χρόνο.

* Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία που υπεγράφη, η Ντόρτμουντ φέρεται να εξασφάλισε ότι θα πάρει ποσοστό (20 πιθανότατα) και από τη δεύτερη μεταγραφή του Καμπετσή! Εάν δηλαδή και η… επόμενη ομάδα (μετά τον Παναθηναϊκό) τον πουλήσει, οι Γερμανοί θα βάλουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ