Μονεμβασιώτης- Μπαρτολίνι και γκολ…

Μονεμβασιώτης- Μπαρτολίνι και γκολ…

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλων μέσω του πρώην αρχηγού της ομάδας φέρνει τον Ζοέλ Ακόστα

Τρέχουν να προλάβουν στον Απόλλων Σμύρνης για να μπαλώσουν όσες περισσότερες τρύπες μπορούν από τον κάκιστο καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Η ομάδα είχε μείνει γυμνή στον δημιουργικό και επιθετικό τομέα και τις τελευταίες μέρες δίνετε πραγματική μάχη με τον χρόνο για να έρθουν όσοι περισσότεροι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές γίνεται.

Ο καθένας προσπαθεί να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος μέχρι πέρσι φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα. Πλέον κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δραστηριοποιείται ως ατζέντης. Συστήθηκε πριν ενάμισι μήνα όταν είχε φέρει στον Αστέρα Τρίπολης τον Λούκας Σάλας και τώρα ξανά ετοιμάζεται να κάνει δουλειά με μια πρώην του ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την Αθήνα μαζί με τον Ζοέλ Ακόστα. Ο 27χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι τον Μάιο στο πρωτάθλημα της Χιλής με την φανέλα της Ο Χίγκινς ενώ παλιότερα έχει περάσει και από την φημισμένη Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ