Αποκάλυψη: Η «40αρα» που τρέλανε τον Λιβάγια

Αποκάλυψη: Η «40αρα» που τρέλανε τον Λιβάγια

Το ύψος του προστίμου που του επέβαλε η ΑΕΚ (40.000 ευρώ), προκάλεσε σοκ και δημιούργησε νεύρα στον Κροάτη σταρ. Τι έλεγε στους φίλους του με την επιστροφή του απο την εθνική ομάδα.

Οι φίλοι του στην Αθήνα τον περίμεναν με ανυπομονησία για να τον συγχαρούν. Επιστροφή στην Εθνική Κροατίας και ενδεκαδάτος στην φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου κόντρα στην Πορτογαλία, μοιάζει περισσότερο με όνειρο παρά με την πραγματικότητα.

Αντί αυτού είδαν τον Μάρκο Λιβάγια σε έξαλλη κατάσταση. Τόσους μήνες στην Ελλάδα δεν τον είχαν ξαναδεί τόσο νευρικό και απογοητευμένο. Ούτε μετά τον περσινό άδικο αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου ή την απώλεια του κυπέλλου. Στην αρχή δεν μιλιόταν και όλοι θεώρησαν ότι υπήρχε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Στην συνέχεια ανοίχτηκε στο φιλικό του περιβάλλον και εξήγησε τον λόγο που προκάλεσε την νευρικότητα του.

Ποιος ήταν αυτός; Το ύψος του προστίμου που του επέβαλλε η ΑΕΚ! Δεν γνωρίζουμε αν του ανακοινώθηκε επίσημα ή απλά έμαθε τις προθέσεις της ΠΑΕ. Όπως και να έχει ο Κροάτης σταρ της Ενωσης πληροφορήθηκε ότι η απερίσκεπτη αποβολή του μετά το ματς με την Βίντι, που του απέφερε- προ έφεσης- αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ θα του κοστίσει 40.000 ευρώ! Αγωνιστική και δέκα χιλιάδες δηλαδή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ήταν έξαλλος- με το δίκιο του- για τις… χαζές κόκκινες κάρτες που είχαν δεχθεί οι Λιβάγια και Λόπες είχε προαναγγείλει βαρύ πρόστιμο. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό το ποσό…

Από την αντίδραση του Λιβάγια μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι ούτε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν περίμενε να του στοιχήσει τόσο ακριβά αυτή του η κίνηση. Η «40αρα» αυτή ισχύει και στην περίπτωση του Έλντερ Λόπες, αφού και οι δυο τα άκουσαν και ο «Τίγρης» δεν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κάνει κάποια διάκριση στις ενέργειες των δυο ποδοσφαιριστών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ