Αποκάλυψη: Η συνεργασία Μελισσανίδη-Λέμιτς για πωλήσεις/μεταγραφές και χορηγό για την «Αγια Σοφιά»!

Αποκάλυψη: Η συνεργασία Μελισσανίδη-Λέμιτς για πωλήσεις/μεταγραφές και χορηγό για την «Αγια Σοφιά»!

Η κουβέντα του Μελισσανίδη με τα αδέρφια Λέμιτς δεν θα περιοριστεί στα ποδοσφαιρικά, αλλά αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. To10.gr αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τις επαφές των δύο πλευρών.

Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης απογοήτευσαν τους οπαδούς τους με την απόφαση να μην ενισχυθεί το ρόστερ, έστω την ύστατη ώρα, με έναν αμυντικό μέσο και τουλάχιστον έναν ακόμη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Και μάλιστα σε μια χρονιά που η ΠΑΕ έχει εξασφαλισμένα πάνω από 25.000.000 μόνο και μόνο από την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Παρά ταύτα, το αυτί του Μελισσανίδη δεν ιδρώνει και για αυτόν τον λόγο εξ αρχής το μήνυμα ήταν σαφές προς όλους: «Αυτούς έχουμε, με αυτούς προχωράμε». Μήνυμα που έγινε σεβαστό από τον Ουζουνίδη, κι ας καιγόταν για προσθήκες πρώτης γραμμής. Και έγινε δεκτό, διότι στο μυαλό του διοικητή της ΑΕΚ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή χώρος για έξοδα σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ. Ηδη, άλλωστε, θεωρεί ότι έγινε υπέρβαση με την αγορά των δικαιωμάτων το Λιβάγια (1,8 εκατ. ευρώ).

Εκείνο που ενδιαφέρει τον Μελισσανίδη είναι να προχωρήσει το γήπεδο. Με την (οικονομική) του προσοχή να έχει πέσει εξ ολοκλήρου στο να προχωρήσουν τα έργα της «Αγια Σοφιάς» και να μπορέσει να μπει η ΑΕΚ στο «σπίτι της», μέσα στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει. Χωρίς οικονομικές υπερβολές και δίχως να πρέπει να «ματώσει» ή να βάλει δικά του χρήματα ο εν τοις πράγμασι διοικητής. Ο οποίος, ωστόσο, φροντίζει ήδη την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Τίγρης έχει προχωρήσει τις επαφές με τα αδέρφια Ζόραν και Βλάντο Λέμιτς, τους ατζέντηδες/επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου, που έφεραν στην Ελλάδα τον Μπογέ. Και θέλει να κάνει δουλειές μαζί τους, καθώς «μιλάμε την ίδια γλώσσα», όπως φέρεται να ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Τη γλώσσα του χρήματος, βεβαίως, καθώς στις κουβέντες των δύο πλευρών, αυτό που επικρατεί είναι το πώς θα συνεργαστούν, ώστε να προκύψουν προσοδοφόρα deal.

Σε ποιο επίπεδο θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές; Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει ζητήσει από τους Λέμιτς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για προτάσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ασχέτως σε ποιο γραφείο μάνατζερ ανήκουν. Αλλωστε, στόχος του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης είναι να βρει τρόπο να αυξήσει την υπεραξία της ομάδας του. Διότι βλέπει πως έως τώρα δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για παίκτη της Ενωσης, που να ξεπερνάει τα 2,5-3 εκατ. ευρώ. Με τα περί προσφορών 8-10 εκατ. ευρώ για τον Μπάρκα να είναι απλά αστειότητες για λαϊκή κατανάλωση.

Επιπλέον, οι Λέμιτς έχουν ακούσει από το στόμα του διοικητή της ΑΕΚ ότι θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνει 2-3 πολύ δυνατές κινήσεις και τους ζήτησε να ετοιμάσουν από τώρα μια λίστα με ονόματα, ώστε να μπορεί να διαλέξει και να υπάρχουν επιλογές και εναλλακτικές. Καθώς αντιλαμβάνεται ότι, ναι μεν το χτίσιμο του νέου γηπέδου είναι μια σπουδαία κίνηση, αλλά χωρίς ενίσχυση και χωρίς παίκτες επιπέδου, η επιστροφή στη Φιλαδέλφεια (όποτε γίνει), μπορεί να είναι αποτυχημένη αγωνιστικά. Και αυτό ο Μελισσανίδης δεν το θέλει επ’ ουδενί.

Τέλος, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι τα αδέρφια Λέμιτς έχουν πάρει το «ΟΚ» από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, να κάνουν επαφές και σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της ονομασίας του νέου γηπέδου. Διότι δεν είναι μυστικό ότι η Ενωση βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο με μεγάλες εταιρείες, που θα θέλουν να «βαφτίσουν» με την επωνυμία τους την «Αγια Σοφιά». Μάλιστα, οι Κροάτες διαβόητοι dealers έχουν ενημερώσει ότι θα έχουν επαφές με μεγάλες εταιρείες, με τις οποίες οι ίδιοι έχουν συνεργαστεί, ώστε να εμφανίσουν μια μεγάλο εμπορική-διαφημιστική προσφορά στους Κιτρινόμαυρους.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η αποτυχία της απόκτησης του Λουτσιάνο Νάρσινγκ ήταν ένα (σκληρό, αλλά) μάθημα για το σύστημα ΑΕΚ και προσωπικά τον Μελισσανίδη. Οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να πάρουν τον παίκτη χωρίς να έχουν συμφωνήσει (κατ’ αρχάς) με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλά. Και σε αυτού του επιπέδου τις επαφές, δεν μπορείς να κάνεις το deal, χωρίς των ατζέντη-δεινόσαυρο. Με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να έχει δείξει ιδιαίτερη ζέση για τη συνεργασία με τους Λέμιτς. Ανοίγοντάς τους της πόρτες της Ενωσης, σε όλα τα επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ