Οι ορισμοί – πρόκληση του Μέλο Περέιρα

Οι ορισμοί – πρόκληση του Μέλο Περέιρα

Τα... κατορθώματα του Πορτογάλου προέδρου της ΚΕΔ για την 4η αγωνιστική της Super League.

Δεν είναι μόνο η επιλογή του Φινλανδού Ματίας Γκεστράνιους για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ενός διαιτητή που έγινε διεθνής το 2009 και κατάφερε σε εννέα χρόνια να φτάσει μόνο μέχρι ομίλους Europa League, και δεύτερο προκριματικό γύρο Champions League, ήταν και ορισμένες άλλες επιλογές που έκανε ο Πορτογάλος και η παρέα του για την 4η αγωνιστική της Super League.

Για τις άριστες… σχέσεις του Πορτογάλου προέδρου της ΚΕΔ με τη φινλανδική διαιτησία και την επιβράβευση του Τζήλου, τα έγραψε to10.gr.

O «Παράγκας» θα ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα καμώματα της ΚΕΔ.

Όπως για παράδειγμα, με τον ορισμό του Τάση ως τέταρτο στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό. Ο ρέφερι από την Ήπειρο μόλις την προηγούμενη Δευτέρα παραλίγο να τα κάνει μπάχαλο στον αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό όταν έδωσε στο 64’ πέναλτι υπέρ των Βοιωτών σε βουτιά του Μαρκόφσκι. Οι «πράσινοι» πάντως, αστόχησαν και ο Άρης για καλή τύχη του Τάση, νίκησε με 2-0 στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρώτος διαιτητής στη Νέα Σμύρνη είναι ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) που προορίζεται, όπως και ο Τζήλος, να γίνει διεθνής. Ο τελευταίος πρόσφατα είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σκουλάς για να δούμε τι θα κάνει; Δικαιώματα δεν έχει προλάβει να δώσει καθώς είναι στον πίνακα, μόλις για δεύτερη χρονιά.

Για τον Φωτιάδη τα έχουμε γράψει. Τη 2η αγωνιστική στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σφύριζε ότι ήθελε και μεταξύ άλλων δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών σε τράβηγμα στον Μιράντα. Ο ρέφερι από την Καστοριά, τελικά έπεσε στα μαλακά και δεν ήταν ο ένας από τους τρεις διαιτητές που μπήκε στο… ψυγείο αφού ορίστηκε 4ος στον αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ.

Αυτός που απ’ ότι φαίνεται, μπήκε στο ψυγείο, μαζί με τους Σιδηρόπουλο και Κουτσιαύτη, είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, διεθνής και αυτός. Παρένθεση: στους τέσσερις διεθνείς, οι δύο είναι τιμωρημένοι, είναι και αυτό μία επιτυχία για την ΕΠΟ, της εξυγίανσης.

Το πέναλτι που είχε δώσει ο Παπαδόπουλος στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο μαρκάρισμα στον Μάνταλο, θα μείνει στην ιστορία ενώ είχε χαριστεί και στον Πόνσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ