Ποιοι στεναχώρησαν τον «Τίγρη»…

Ποιοι στεναχώρησαν τον «Τίγρη»…

Δεν έγινε το χατίρι του, η επιθυμία του ή όπως προτιμάτε. Τόσοι και τόσοι προσπάθησαν για να μην χαλάσει η «μαγιά» στο κομμάτι της διαιτησίας με τους ξενόφερτους αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον ευχαριστήσει…

Ήταν (άλλη) μια «μάχη» που έδωσε, για το καλό του ποδοσφαίρου πάντα. Για το καλό της ελληνικής διαιτησίας αν προτιμάτε καλύτερα, το «καυτό» θέμα του ποδοσφαίρου μας που «καίει» εδώ και χρόνια. Στα χρόνια της «εξυγίανσης» που κάποιοι σφυρίζουν στα… τρένα, ο «Τίγρης» κατάφερε να επιβάλλει στη «ζούγκλα» τον «νόμο» του με βασικά «όπλα» … φαντάσματα του παρελθόντος.

Και αν πέρσι στον τελικό του Κυπέλλου έγινε η… στραβή και ήρθε ο Μπορμπαλάν φέτος ο «Τίγρης» το έβαλε σκοπό να μην επαναληφθούν τέτοιες… στραβές που κάνουν κακό στην ελληνική διαιτησία που τόσο πιστεύει.

Για αυτό και εν όψει του ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει ψηλά την… ελληνική διαιτησία. Δεν ήθελε βλέπετε το αφεντικό της ΑΕΚ ξένους διαιτητές και το πάλεψε μέχρι τέλους για να περάσει το δικό του.

«Μάχη» έδωσαν οι «πιστοί» του Νότου στην ΕΠΟ, «μάχη» και οι «πιστοί» στις ΕΠΣ του… κοκαλιάρη, για να παραμείνει υπερήφανη η ελληνική διαιτησία και τα καλά της τα παιδιά. Να μην μπλέκουμε με Μπορμπαλάν και Γκεστράνιους που δεν ξέρουν και οι άνθρωποι τα κατατόπια, τι είναι σωστό και τι λάθος.

Ο τίμιος όμως αγώνας των «πιστών» του «Τίγρη» δεν ευοδώθηκε. Όλοι όσοι ο «Τίγρης» έφερε και πάλι στην επιφάνεια, στον «αφρό» θα έλεγα, τα… φαντάσματα που ξύπνησαν και βρήκαν ρόλο ενεργό δεν τα κατάφεραν.

Οι αχάριστοι δεν μπόρεσαν να δώσουν την ικανοποίηση στον «Τίγρη», πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου.

Και έτσι το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα δεν θα σφυρίξει κάποιος από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές όπως επιθυμούσε ο «Τίγρης» αλλά ο Φινλανδός Γκεστράνιους.

Και σκεφτείτε και αυτό. Ο «Τίγρης» δεν ήθελε ξένο διαιτητή στην Τούμπα όχι μόνο για το συγκεκριμένο ματς απέναντι στον πρώην «συνεταίρο» (σ.σ. έχουν λείψει αυτές οι ωραίες στιγμές με τις αγκαλίτσες) αλλά και για το… δεδικασμένο. Γιατί από την στιγμή που η ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει ξένο διαιτητή στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς δεν γίνεται στα επόμενα ντέρμπι να μην ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη.

Το πλήγμα στην ελληνική διαιτησία που τόσο στηρίζει ο «Τίγρης» είναι τεράστιο, πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Άλλη σχέση μπορείς να αναπτύξεις άλλωστε, π.χ. με τον Παπαδόπουλου (το παλικάρι που σφύριξε και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με το πέναλτι που έδωσε στον Μάνταλο στην Τρίπολη) και άλλη με κάθε Γκεστράνιους. Τον στεναχώρησαν λοιπόν τον «Τίγρη» οι αχάριστοι και έτσι στην Τούμπα θα κάνει «σεφτέ» για την τρέχουσα σεζόν ο Γκεστράνιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ