Ο Απόλλωνας και ο Μαρκαριάν

Ο Απόλλωνας και ο Μαρκαριάν

Η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας φαίνεται να έχει στα υπόψιν τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας.

Ο Απόλλωνας είναι σε αναζήτηση προπονητή και τα «ραντεβού» δίνουν και παίρνουν. Ψάχνουν οι ιθύνοντες της Ελαφράς Ταξιαρχίας για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Προφανώς και δεν θέλουν να την…ξαναπατήσουν στην Ριζούπολη και είναι ξεκάθαρο πως τα χρονικά περιθώρια έχουν…στενέψει. Η στήλη έχει «φρέσκο» ρεπορτάζ για τον πάγκο του Απόλλωνα. Πληροφορίες που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση γιατί είναι γκαραντί. Έγκυρες. 100% που λέμε.

Έγινε λοιπόν μια κουβέντα των ανθρώπων του Απόλλωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Μάστορας ο «μουστάκιας» για να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και να τις φέρνει εις πέρας.

Υπάρχει όμως και μια πληροφορία που θέλει τον Απόλλωνα να «ψάχνεται» κι εκτός Ελλάδος. Ο φίλος της στήλης που μένει δίπλα στην Ριζούπολη τριάντα χρόνια, μας ψιθύρισε πως άνθρωπος του Απόλλωνα ζήτησε μια χάρη από τον Γιώργο Καραγκούνη. Μην βιάζεστε ρε παιδιά. Ακούστε πρώτα την ιστορία. Ζήτησε ο άνθρωπος από τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, να κάνει ένα τηλεφώνημα στην Ουρουγουάη. Ναι στο Μοντεβίδεο. Να μιλήσει με τον Σέρζιο Μαρκαριάν για να μάθει αν ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού και της Εθνικής ομάδας, ενδιαφέρεται να γυρίσει στην χώρα μας για να εργαστεί στον Απόλλωνα.

Ο «Κάρα» έχει καλές σχέσεις με τον Μαρκαριάν αλλά κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι και αν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα κάνει το τηλεφώνημα. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ