Φασόν τους ορισμούς ο Σκουλάς

Φασόν τους ορισμούς ο Σκουλάς

Η ΚΕΔ προσέχει τα δικά της παιδιά. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ γιά τους ορισμούς της έκτης αγωνιστικής. Ο Δανός Κριστόφερσεν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Δύο παιχνίδια μέσα σε πέντε μέρες ο Σκουλάς. Δύο κολλητές φορές τέταρτος σε ντέρμπι ο Τζήλος. Η ΚΕΔ επιβραβεύει με διπλά μεροκάματα τα δικά της παιδιά. Επικίνδυνος ο Ευαγγέλου στο Λαμία-ΟΦΗ, ενώ είναι πολύ πιθανό, να φωνάζει ο Κούγιας, τη Δευτέρα γιά τον Λάμπρου.

Πανιώνιος-Άρης: Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Κομίνης που δεν ξεκίνησε καλά εφέτος, έχει ανάγκη μιά καλή διαιτησία. Κι έχει και την εμπειρία να το διαχειριστεί. Γιά ποιό λόγο όμως τον βάζουνε συνέχεια στον Πανιώνιο;

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: Γιά το 50-50 παίζει ο Zαχαριάδης αλλά δύσκολα τα καταφέρνει.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Το αγαπημένο παιδί του Μέλο Περέιρα είναι ο Σκουλάς και παίρνει φασόν τον έναν ορισμό μετά το άλλον. Την Τρίτη σφύριξε το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, το Σάββατο ξαναπαίζει τον Παναθηναϊκό στη Τρίπολη. Δεν έδωσε τα δύο πέναλτυ που ζήτησε ο Ολυμπιακός στην Νέα Σμύρνη και τον επιβραβεύουνε, δίνοντάς του συνέχεια παιχνίδια. Από τους λίγους καλούς διαιτητές του πίνακα ωστόσο.

Λαμία-ΟΦΗ: Επικίνδυνος ο Ευαγγέλου, να τινάξει οποιοδήποτε παιχνίδι στον αέρα. Αν είναι να φωνάζει κάποιος μετά το ματς θα είναι ο ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ – Απόλλωνας: Δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα στον Σύνδεσμο Αθηνών ο Τάσης κι έκανε μεταγραφη στα Γιάννενα. Δεν λέει τίποτα σαν διαιτητής κι ε το ματς είναι εύκολο.

Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα: Καινούργιος στον πίνακα κι από τους καλούς διαιτητές ο Κοτσάνης.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σφυρίζει ο Δανός Κρίστοφερ Κριστόφερσεν. Ο Τζήλος, που έχει δείξει καλή διαγωγή, ορίστικε τέταρτος όπως και στο Καραισκάκης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ξάνθη-Λάρισα: Καρτάκιας ο Λάμπρου. Οι φίλοι του, στην Αθήνα είναι εχθροί του Κούγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ