Η πτώση της λίρας και του… Τάτου

Η πτώση της λίρας και του… Τάτου

Στον βυθό της Β’ Τουρκίας χωρίς χρήματα στην τσέπη είναι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός.

Η κρίση στην οικονομία της Τουρκίας έχει οδηγήσει αρκετές μπασκετικές ομάδες στην πτώχευση και την απόσυρση από το πρωτάθλημα. Στον χώρο του ποδοσφαίρου η υποτίμηση της λίρας μπορεί να μην έχει παρόμοιες επιπτώσεις αλλά έχουν μειωθεί κατά πολύ τα μπάτζετ και στην δεύτερη κατηγορία έχουν εμφανιστεί σοβαρά προβλήματα στις πληρωμές.

Ενας δικός μας βιώνει πολύ σκληρά αυτή την κατάσταση. Ο Ανδρέας Τάτος πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν ολοκληρώνοντας την χρονιά με επτά γκολ σε 25 ματς. Το καλοκαίρι δέχτηκε προτάσεις για να μετακομίσει σε άλλες ομάδες αλλά παρότι η Ελαζιγκσπόρ τον είχε… μέσα τρεις- τέσσερις μήνες προτίμησε να μείνει εκεί γιατί είχε υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο που θα του απέφερε κοντά στις 250.000 φέτος.

Όμως μέχρι στιγμής παραμένει απλήρωτος και συν τις άλλοις η ομάδα αποδυναμώθηκε και μετά την ολοκλήρωση της όγδοης αγωνιστικής έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Ο Τάτος, επέστρεψε την Κυριακή στην βασική ενδεκάδα αφού για δυο αγώνες δεν χρησιμοποιήθηκε! Σε έξι ματς φέτος δεν έχει σκοράρει ακόμα και γενικά μαζί με την ομάδα πέφτει και η δική του μετοχή. Επίσης αν η ομάδα υποβιβαστεί πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει και τα δεδουλευμένα. Δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να ψαχτεί για άλλη ομάδα για να σώσει την χασούρα, οικονομική και αγωνιστική…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ