Συνεχίζει να μοιράζει λεφτά ο Βασιλειάδης

Συνεχίζει να μοιράζει λεφτά ο Βασιλειάδης

Έτσι έκλεισε το deal Football League - ΕΡΤ και άνοιξε ο δρόμος για τη σέντρα το διήμερο 27-28 Οκτωβρίου

«Λεφτά υπάρχουν» είχε πει κάποτε ο Γιώργος ο Παπανδρέου και το λέει και τώρα, ο συνονόματος του υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σε καιρούς δύσκολους οικονομικά, μοιράζει χρήματα και φρόντισε ώστε να τριπλασιαστεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Football League που ήταν η μεγάλη παραπονούμενη μετά τον πακτωλό των χρημάτων και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στις επτά τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ της Super League για την επόμενη διετία.

Για να μην ξεχνιόμαστε, όπου Football League μιλάμε για μία κατηγορία που πέρσι ξεκίνησε με 18 ομάδες, ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 16, με τεράστια οικονομικά προβλήματα και με τους φάκελους με «ύποπτα» παιχνίδια να έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι από την UEFA αλλά καμία ομάδα να μην τιμωρείται αφού έτσι όπως είναι γραμμένος ο Πειθαρχικός Κώδικας πολύ απλά καμία ΠΑΕ δεν μπορεί να τιμωρηθεί.

Σε αυτή την κατηγορία, η κυβέρνηση της Αριστεράς υποσχέθηκε αρχικά 3.6 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια το ποσό έπεσε στο 1.8 από τα οποία μάλιστα, τα 900.000 ευρώ ήταν τηλεοπτικός χρόνος, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η τελική πρόταση που άναψε το πράσινο φως για να γίνει η σέντρα στις 27 και 28 Οκτωβρίου, το πιο καθυστερημένο χρονικά, στην έναρξη του πρωτάθλημα της Ευρώπης, ήρθε στην τελευταία επαφή στην οποία προτάθηκε το ποσό των 1.8 εκατ. ευρώ αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος μειώθηκε στις 200.000 ευρώ. 1.6 εκατ. ευρώ «κασέρι» δηλαδή, ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι πέρσι οι ομάδες μοιράστηκαν 650.000 ευρώ. Πως είπατε; Πρώτη φορά αριστερά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ