Ο… ακροβάτης Ερέρα

Ο… ακροβάτης Ερέρα

Που θα γιορτάσει τα 65α γενέθλια του ο Ισπανός τεχνικός του Αρη, Πάκο Ερέρα; Πότε προκύπτει η «σημαδιακή» ημερομηνία

Ακόμα και ο πιο φιλόδοξος οπαδός του Αρη δεν πίστευε ότι η ομάδα του με την επιστροφή στην Super League θα ήταν τόσο ανταγωνιστική. Μόνο ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ήξεραν τι έχτιζαν και που σκόπευαν να φτάσουν. Ο στόχος εξ αρχής ήταν η πεντάδα και η συμμετοχή στο επόμενο Europa League. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Ο Πάκο Ερέρα αντικειμενικά κάνει καλή δουλειά. Πάντα διαβασμένος, η ομάδα τρέχει, δημιουργεί και ικανοποιεί. Ακόμα και η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν θόλωσε την εικόνα του.

Ωστόσο η θέση του πρέπει να θεωρείτε επισφαλής. Και όχι τόσο πολύ για αγωνιστικούς λόγους όσο για θέμα χημείας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Από το καλοκαίρι η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα κύματα αφού δεν βρίσκανε μεταγραφική χημεία. Ο Ισπανός προπονητής «έκαιγε» διάφορες επιλογές του Διαμαντόπουλου και το αντίστροφο.

Φαίνεται ότι το κρατάνε μανιάτικο ο ένας στον άλλο και τώρα ο Ερέρα φροντίζει να μην… στηρίζει κάποιες μεταγραφικές επιλογές που δεν τον βρίσκανε σύμφωνο και να μην δίνει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και υπάρχουν αρκετές παγίδες στο πρόγραμμα.

Πέρα από τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν, έπεται συνέχεια με δυο εκτός έδρας ματς με Απόλλωνα και ΟΦΗ και την πρώτη Δεκεμβρίου ο Αρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στις 2 του Δεκέμβρη ο Ερέρα συμπληρώνει τα 65 του χρόνια. Θα τα γιορτάσει εδώ; Χωρίς νίκη μέχρι τότε, πολύ δύσκολα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ