Ο… Φύσσας που φούντωσε την κόντρα και οι φωνές για τη διαιτησία

Ο… Φύσσας που φούντωσε την κόντρα και οι φωνές για τη διαιτησία

Ο Γιώργος Σπανός δεν έχει ξεχάσει ότι λόγω του Φύσσα σέρνεται πάλι στα δικαστήρια και για αυτό τον... μνημόνευσε στο Περιστέρι, την ώρα που η «μάχη» στη διαιτησία τώρα ζεσταίνεται.

Ο Γιώργος Σπανός έχει αποκαλέσει ούκ ολίγες φορές «ψευδομάρτυρα» τον Τάκη Φύσσα και έχει εκφραστεί με ακόμη πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς για το άτομό του. Ενώ, βεβαίως, έχει κινηθεί και νομικά εναντίον του νυν διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, λόγω της γνωστής κατάθεσης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για δήθεν «αλλοίωση αποτελέσματος» του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος, επειδή η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε χρησιμοποιήσει δύο βασικούς παίκτες της!

Λόγω της συγκεκριμένης κατάθεσης, η οποία έχει διαψευστεί-αντικρουστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, με πρώτο τον Ρικάρντο Σα Πίντο, τόσο ο Σπανός, όσο και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Πορτογάλος τεχνικός, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ως κατηγορούμενοι για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων!

Για αυτόν τον λόγο ο Σπανός δεν ξέχασε τον Φύσσα στη χθεσινή ένταση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Και ούτε πρόκειται να τον ξεχάσει… Εξάλλου, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου έχει αναφερθεί και κατά το παρελθόν στην παραπομπή του, κάνοντας λόγο για «δίκη εντυπώσεων» και εξαπολύοντας μύδρους κατά του στελέχους του Παναθηναϊκού. Στον οποίο, όπως διατείνεται στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, δεν θα συγχωρήσει ποτέ ότι έβαλε τον ίδιο και την οικογένειά του σε έναν νέο φαύλο κύκλο λάσπης και δικαστικών εκκρεμοτήτων, με «ψεύδη και συκοφαντίες».

Γενικότερα, πάντως, ο μπαρουτοκαπνισμένος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι από εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους. Το πήρε το μήνυμα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στην Τούμπα ο Παπαπέτρου με τον Σίπκα «καθάρισαν» στο άψε σβήσε τις βλέψεις του για νίκη, ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι και ο Μάνταλος χαντάκωσε την ομάδα του με τις αποφάσεις του. Ασχέτως αν ο εν λόγω ρέφερι επιβεβαιώνει διαρκώς ότι είναι κακός στη δουλειά του. Διότι δεν μπορεί να κάνει ούτε τα απλά, πλέον… Εκτός εάν δεν θέλει, που είναι μία άλλη κουβέντα

Όπως και να ‘χει, οι φωνές για τη διαιτησία εντείνονται -από τη στιγμή που άρχισε μονόπαντη αντιμετώπιση- και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες αγωνιστικές. Βλέπετε οι πιέσεις που δέχεται το σύστημα της διαιτησίας από συγκεκριμένα κέντρα επίσης έχουν αρχίσει να γίνονται μεγάλες, με τα αποτελέσματα να φαίνονται ήδη στους αγωνιστικούς χώρους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το παιχνίδι εξουσίας δεν είναι μονόπλευρο, αλλά διττό. Και πλέον πολλοί είναι εκείνοι που καλούνται να πάρουν θέση σε ποια πλευρά είναι. Με τα… στρατόπεδα να ετοιμάζονται για τις «μάχες» που ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ