Δίοδοι επιτυχίας

Δίοδοι επιτυχίας

Η κίνηση στα δύο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και ο υπόλοιπος στοιχηματικός κόσμος.

Πού είχαμε μείνει; Στο Europa League. Σας χρωστάμε τους τζίρους των αγώνων των δύο ελληνικών ομάδων. Γιατί ήταν πραγματικά αξιοσημείωτοι. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ ήταν το Νο 2 παιχνίδι σε ποντάρισμα στην πρώτη ζώνη (19.55-21.55) του προχθεσινού προγράμματος της τρίτης αγωνιστικής. Σχεδόν 900.000 ευρώ έπεσαν στο εν λόγω ματς και η μεγάλη τους πλειοψηφία ήθελε νίκη των «ερυθρόλευκων». Μοίρασε λεφτά σε όλο τον κόσμο ο Ολυμπιακός. Και το συγκεκριμένο ποσό είχε τοποθετηθεί μόνο στην αγορά του 1-2-Χ και μόνο στο μεγάλο βρετανικό ανταλλακτήριο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο τεράστιο ποντάρισμα είχε πέσει παγκοσμίως πάνω στους παίκτες του Μαρτίνς.

Πολλά λεφτά και στην Τούμπα. Πάνω από 850.000 ευρώ χόρευαν γύρω από τις προσπάθειες των άσων του ΠΑΟΚ και της Βίντι. Η νίκη των γηπεδούχων είχε αρχικά τις προτιμήσεις του 66%. Εδώ είδαμε μεγάλη χασούρα…

Σάββατο ξημέρωσε σήμερα. Εκαντοντάδες αναμετρήσεις βλέπουμε παντού, ωστόσο μόνο δύο διεξάγονται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο τζίρος είναι αισθητά περιορισμένος, όπως γίνεται αντιληπτό από τη στιγμή που Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν αγώνες τη Δευτέρα (και θα σπάσουν τα κοντέρ) και η ΑΕΚ παίζει αύριο.

Σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στην AEL FS Arena και στο ΔΑΚ Λαμίας. Στη Λάρισα η τοπική ομάδα αναμετράται με τον ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από νίκη επί του Ολυμπιακού. Στον ΟΠΑΠ έχει πέσει το Χ στο 2,95. Στο εξωτερικό βλέπουμε κινητικότητα και στην ισοπαλία και στο διπλό, αλλά όχι θεαματικές αλλαγές. Απλά χαμηλώνουν λίγο οι αποδόσεις και ο άσος ίσα που ανεβαίνει. Συνεπώς τίποτα το ιδιαίτερο.

Αντίθετα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας η τάση είναι πιο δυναμική. Ο άσος ξεκίνησε από το 2,30 και έχει πέσει στο 2,08. Πλησιάζει το 2,05 του βασικού παρόχου στοιχήματος στην Ελλάδα και όσοι πάτε να ποντάρερε το μεσημέρι στο πρακτορείο, ενδέχεται να τον βρείτε πιο χαμηλά. Φιλοξενούμενος ο Λεβαδειακός, ο οποίος άλλαξε προπονητή. Οι Λαμιώτες έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στη Λάρισα. Οι Βοιωτοί πραγματοποίησαν το καλύτερό τους παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, αλλά ηττήθηκαν. Θεωρούμε ότι αυτή η αλλαγή προπονητή (Ο Ιταλός Σανίνο αντί του Άκη Μάντζιου) περισσότερο θα μπερδέψει παρά θα ωφελήσει την ομάδα. Συμμεριζόμαστε την τάση. Άσος στο διαδίκτυο, άσος και στο δικό μας δελτίο.

Πάμε στην Ευρώπη. Αρχικά σε δύο μικρά σημεία. Το είναι ο άσος της Λα Κορούνια επί της Ρέους στη Β’ Ισπανίας. Ο σύλλογος της Γαλικίας εντυπωσιάζει με την απόδοση και την αποτελεσματικότητά του και θέλει να αποδείξει στο μέγιστο ότι είναι περαστικός από την κατηγορία.

Στη Γερμανία η Χοφενχάιμ υποδέχεται τη Στουτγκάρδη. Το ματς με τη Λιόν μπορεί να μην κερδήθηκε, ωστόσο πάντα μια ισοφάριση στις καθυστερήσεις και δει σε αγώνα της κορυφαίας διοργάνωσης, αφήνει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία. Για την ποιότητα δεν αμφιβάλλουμε. Άσος και εδώ.

Άσος και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Η Σάντερλαντ έχει βρει ρυθμό, προχωρά από νίκη σε νίκη και στοχεύει φυσικά στην απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Είναι φαβορί απέναντι στη Σάουθεντ και ελπίζουμε να το επιβεβαιώσει στο γήπεδο. Σημείο του 1,75.

Να δώσουμε και κάτι μεγαλύτερο. Κοντράρουμε τη Λιόν υπέρ της γηπεδούχου Ανζέ στη Γαλλία. Πολύ δυναμικοί και σκληροί οι δεύτεροι, κουρασμένοι και ελλιπείς οι «λιονέ».

Και δύο Over 2,5 με ωραίες αποδόσεις. Στο Νοτς Κάουντι – Σουίντον και στο Κόλτσεστερ – Λίνκολν για την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ