Κούλα (Χασάν), πολύ… καλόπαιδό ο Μέλο Περέιρα

Κούλα (Χασάν), πολύ… καλόπαιδό ο Μέλο Περέιρα

Ο Πορτογάλος έστειλε ξένο διαιτητή μόνο στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και τα «μπουμπούκια» της διαιτησίας σε Περιστέρι και «Κλεάνθης  Βικελίδης».

Στου κουφού την… πόρτα φαίνεται ότι χτυπάει ο Ολυμπιακός. Όπου… κουφός στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Μέλο Περέιρα ή όποιος άλλος, τέλος πάντων, κάνει τους ορισμούς των διαιτητών και των βοηθών στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ για άλλη μία φορά «ζωγράφισε» με τους ορισμούς του για την 9η αγωνιστική της Super League στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Μαζί με το μήνυμα όμως, έστειλε και τον «κορυφαίο», τον Τάσο Σιδηρόπουλο ντε, στον αγώνα του Άρη με τους «ερυθρόλευκους» ενώ έβαλε έναν Αυστριακό β’ κατηγορίας της UEFA, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Το λες και «δύο μέτρα, δύο σταθμά»…

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, όχι μόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους ρέφερι στα υπόλοιπα παιχνίδια του αλλά όρισε και τον Σιδηρόπουλο που δεν είναι «αρεστός» στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες ενώ ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τα σφυρίγματα του την ομάδα του Πειραιά.

Και να ήταν μόνο αυτή η ζωγραφιά… Υπήρχε και άλλη, ο Κούλα Χασάν, που ορίστηκε στο ντέρμπι κορυφής του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Ο βοηθός από την Θράκη στις 24/1 ήταν α’ βοηθός  στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας (2-0). Στο 19’ δεν είχε δει οφσάιντ που έβγαζε μάτια του Πέλκα ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ. Ο «Δικέφαλος» με αυτό το 2-0 και με το 3-1 της ρεβάνς στο Περιστέρι είχε προχωρήσει στην επόμενη φάση μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση της κούπας.

Τα έγραψε για τον Κούλα Χασάν ο «Παράγκας» λίγους μήνες αργότερα, στις 18/8.  https://www.to10.gr/anonymous/354303/koula-chasan-apo-tin-touba-sto-evropaiko-pedon-ke-tora-stin-exedra/

Τότε ο Κούλα Χασάν δεν πέρασε τα τεστ. Του δόθηκε όμως, δεύτερη ευκαιρία, τα πέρασε και επέστρεψε στην ενεργό δράση. Διατήρησε και το σήμα της FIFA μάλιστα, αν και κανονικά έπρεπε να του το πάρουν. Λέτε να ήρθε η ώρα να τους πει… «ευχαριστώ»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ