Ο απολογισμός και το ποντάρισμα στο ΟΑΚΑ

Ο απολογισμός και το ποντάρισμα στο ΟΑΚΑ

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ στέκεται στο γεγονός της σημαντικής πτώσης της απόδοσης του διπλού του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και δίνει τις προτάσεις του για το ΑΕΚ - Πλατανιάς.

Για να δούμε τι έγινε πρώτα στα χθεσινά ματς της 12ης αγωνιστικής. Έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα σχετικά με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ξανά το πλέον πολυπονταρισμένο της εβδομάδας.
 
Όπως γράψαμε και χθες, η απόδοση του «πολυαναμενόμενου| διπλού ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας από τιμές διπλασιασμού και μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου είχε κατρακυλήσει στο 1,50.
 
Ανήμερα του αγώνα η κατάσταση άρχισε να διαφοροποιείται ως ένα ποσοστό. Οι «μάντεις του διπλού» προσπάθησαν να καλυφθούν. Έτσι, εμφανίστηκε σημαντική κίνηση και στην ισοπαλία. Το 1,50 διπλού διατηρήθηκε μόνο στην εταιρεία που εδρεύει στη Λεωφόρο Αθηνών. Όλες οι υπόλοιπες, οι διαδικτυακές, τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός του ανέβασαν σε βαθμό που να θεωρείται στη γλώσσα των παικτών του στοιχήματος ως «επίφοβο» να μην επιβεβαιωθεί. Λίγο κάτω από το 1,80 οροθετήθηκε τη στιγμή της έναρξης.
 
Όσο για τα οικονομικά του, στο φινάλε το «κοντέρ» έγραψε 162.000 ευρώ (χαμένα) πάνω του. Το Χ μάζεψε 52.000 ευρώ στις καθυστερήσεις και ο άσος έφτασε τις 37.000 ευρώ, εννοείται γιατί η ώρα περνούσε και οι «κυανέρυθροι» είχαν προβάδισμα, οπότε πολλοί πίστεψαν στον άσο ενώ πόνταραν live.
 
Όλα αυτά μόνο σε μία εταιρεία. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι έγινε στην ελληνική και σε όλες τις μεγάλες παγκοσμίως (γύρω στις 30 είναι με λιγότερο έως παρόμοιο ποσοστό δημοτικότητας ως προς σε αυτή που αναφέρουμε καθημερινά).
 
Πολλά λεφτά και στο Κέρκυρα – Ολυμπιακός. Όχι τόσα πριν από το σφύριγμα της έναρξης, αφού οι χαμηλές τιμές του διπλού δεν έθελξαν και πάρα πολλούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε 11.000 δεν είχε πιάσει το διπλό. Και άργησε να πάρει …μπρος, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Το διπλό στο ημίχρονο είχε φτάσει μέχρι και 2,50. Όποιος το πίστεψε τότε, πήγε πολύ καλό ταμείο. Οι πιο πολλοί πάντως, περίμεναν να κάνουν την ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι» για να νιώσουν πιο ασφαλείς και να ποντάρουν την ώρα του αγώνα. Η ανατροπή έγινε νωρίς και αμέσως μετά το ισχνό διπλό (γύρω από 1,06) φορτώθηκε και έφτασε στο τέλος να έχει πάνω του κοντά στις 150.000 ευρώ.
 
Πολύ μικρά ποσά συγκέντρωσαν τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.
 
Τι γίνεται στο ΑΕΚ – Πλατανιάς
 
Κοντά 12.000 ευρώ είχε στο ανταλλακτήριο το πρωί η μπάνκα του αγώνα. Οι 10.000 ήταν στον άσο. Λογικό από τη στιγμή που ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό υποδέχεται την ουραγό.
 
Ο άσος φτάνει μέχρι το 1,22, το Χ έως το 7,00 και το διπλό ως 23,00. Το over 2,5 γράφει δίπλα του 1,75 (κατά μέσο όρο ανάμεσα σε όσα παρατηρούμε) και το under 2,5 κινείται γύρω από το 2,05.
 
Το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ίπταται σε τριάρια και το No Goal χαμηλώνει μέχρι και 1,35.
 
Ίσως το No Goal να είναι και η πλέον συνετή επιλογή πάντως.
 
Από αύριο με εμβόλιμες και Κύπελλα
 
Όσο για προτάσεις, πέραν του άσου σε συνδυασμό με over ή το No Goal στο ΑΕΚ – Πλατανιάς, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σήμερα. Η δράση γίνεται εντονότερη το ερχόμενο διήμερο με τις διοργανώσεις Κυπέλλων και τις αγωνιστικές σε μερικά βασικά πρωταθλήματα.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ