Τα ένοχα μυστικά του Ουγκράι…

Τα ένοχα μυστικά του Ουγκράι…

Ποιος είναι πραγματικά ο… θαυματουργός Ούγγρος που τρελαίνει κόσμο στο Περιστέρι.

Αν πρέπει να διαλέξω ποιος από τους Ματέο του Αρη ή Ουγκράι του Ατρομήτου, αποτελεί τον παίκτη- αποκάλυψη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, θα ψήφιζα δαγκωτό τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό που έχει κάνει ολόκληρο το Περιστέρι να ξεχάσει τον Ουάρντα μετά την έλευση του.

Το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί να τον έχει φέρει στο προσκήνιο αλλά ο Ουγκράι έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα του Ατρομήτου και να τον έχει κάνει πολύ πιο απειλητικό και δημιουργικό. Ως νούμερα μετράει τρία γκολ και μια ασίστ αλλά κάθε του στημένο είναι κίνδυνος θάνατος και με όλα αυτά τα κατορθώματα επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας.

Πως βρέθηκε όμως στην Ελλάδα; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν για αυτόν οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας του; Οποιος το ψάξει προσεχτικά θα ξεθάψει αρκετά ένοχα μυστικά του Ουγκράι…

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, πριν πέντε χρόνια αποτελούσε το τοπ ανερχόμενο ταλέντο της χώρας και ο ποδοσφαιρικός κολοσσός της Ουγγαρίας, η Φερεντσβάρος τον αγόρασε από την Χάλαντας. Ο Ουγκράι, ξεκίνησε να χτυπάει τατουάζ, να κουρεύεται περίεργα και να πρωταγωνιστεί στις παρασκηνιακές σελίδες των εφημερίδων για την… απόδοση του στα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Το χωριατόπαιδο δεν μπορούσε να διαχειριστεί την δημοσιότητα και τον νεοπλουτισμό του.

Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, η εικόνα του εντός των γηπέδων πήρε την κατιούσα. Οι παράγοντες της Φερεντσβάρος προσπαθούσαν μάταια να τον μαζέψουν αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Από την στιγμή που ο Ουγκράι συνειδητοποίησε ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή για το βασικό σχήμα ξεκίνησε να δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια και να μιλάει άσχημα για τον τεχνικό της ομάδας, όπου στεκόταν και βρισκόταν.

Πολύ γρήγορα η Φερεντσβάρος τον… απέβαλε και αυτός γύρισε πίσω στην Χαλαντάς και από εκεί πήγε στην Ντιοσγκιόρ. Πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του αλλά τα προβλήματα επέστρεψαν το καλοκαίρι. Ο Ουγκράι δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν. Εγινε αλλαγή την πρώτη αγωνιστική στο ημίχρονο και στο δεύτερο ματς πέρασε αλλαγή από τον πάγκο. Την τρίτη αγωνιστική όταν και πάλι έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει έκανε… μπαμ. Επιβεβαίωσε τα όσα ακουγόταν για τον χαρακτήρα του και το παρατσούκλι trouble maker που του είχαν κολλήσει στην πρωτεύουσα. Τσακώθηκε άσχημα με τον προπονητή και άμεσα τέθηκε στο περιθώριο και η διοίκηση του διέκοψε το συμβόλαιο.

Στην Ουγγαρία, οι μεγάλες ομάδες ήξεραν με τι έχουν να κάνουν και καμία δεν τον ήθελε. Είχε προτάσεις μόνο από μικρές ομάδες αλλά προτίμησε να περιμένει και να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στον εξωτερικό εκεί που δεν τον γνωρίζουν. Και κάπως έτσι ήρθε στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι έχουν πάρει αριστεία με την διαχείριση τέτοιων χαρακτήρων, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κάνει το βήμα παραπάνω αφού ο… πάγκος του βγάζει τον άλλο του εαυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ