Δύσκολη μέρα για την… αλήθεια

Στην Δάφνη σοκαρίστηκαν! Με το σκάνδαλο όπως το ονόμασαν της μη τιμωρίας του Ολυμπιακού. Τόσο κόπο έκανε ο πρασινοφρουρός και οι υπόλοιποι. Τσάμπα τα υστερόγραφα. Όσο για την κάρτα υγείας, ποια κάρτα υγείας;

Δύσκολη μέρα για την… αλήθεια | to10.gr

Σας τα έγραψε από χθες ο Βασίλης ο Δεκάρικος, η αφεντιά μου. Η προπαγάνδα στα καλύτερα της. Έτοιμος ήταν ο πρασινοφρουρός και το σάιτ της… αλήθειας να πανηγυρίσει το -3 του Ολυμπιακού στην Πάτρα. Το κλίμα το έφτιαχνε από την πρώτη στιγμή, με δεδικασμένα του… κώλου (sic), με δικούς του κανόνες, με ότι μπορούσε τέλος πάντων και με τα… επεισόδια που ανακάλυψε μετά το ντέρμπι.

Σίγουρος ήταν ο πρασινοφρουράκης, υστερόγραφα έγραφε για την βαθμολογία, όπως και οι φίλοι του από τον βορρά.

Το ωραίο το υστερόγραφο πάντως ήταν αυτό που έλεγε πως ο Ολυμπιακός ισοφαρίζοντας τον Παναθηναϊκό έμεινε πάνω από την βαθμολογία από αυτόν. Γιατί ο πρασινοφρουρός βλέπεται είχε σίγουρο το -3 και πουλούσε και πνεύμα.

Και ξάφνου, έρχεται το… παστέλι. Από τα ωραία με μέλι και σουσάμι μπόλικο. Και ο πρασινοφρουρός αλαλιάζει! Συμβαίνουν και αυτά, συμβαίνουν τουλάχιστον ένα χρόνο και κάτι και θα συμβαίνουν πλέον για χρόνια καθώς πλέον δεν… χορεύει μόνος του, πείθει όλο και περισσότερους όπως φαίνεται και από την κατρακύλα που έχει πάρει το σάιτ της… αλήθειας.

Σκάνδαλο λέει λοιπόν για να καλύψει την ξεφτίλα του (sic). Και συγκρίνει ανόμοια πράγματα. -3 λέει η ΑΕΚ ενώ ο Ολυμπιακός πρόστιμο. Δεν… θυμάται πως άλλη επιτροπή έριξε το -3 στην ΑΕΚ άλλη το πρόστιμο στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (για το ΠΑΟΚ-Άρης επίσης στο κύπελλο). Εκτός και αν ήταν σκάνδαλο τότε και το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ. Τι λέτε, πιστεύει πως ήταν σκάνδαλο και με τον ΠΑΟΚ; Μπα…

Λεπτομέρεια λοιπόν, από αυτές που η προπαγάνδα επιπέδου γκέμπελς μεγαλουργεί. Πάνε όμως οι εποχές που ο πρασινοφρουρός έπαιζε μπάλα μόνος του.

Συμπάσχουμε όλοι αναμφίβολα στο δράμα του και αναμένουμε με αγωνία την σκληρή απάντηση του. Ένα μπλογκ από καρδιάς να κράζει τις επιτροπές της εξυγίανσης και την ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου. Λέτε; Μπα, χλωμό το κόβω αλλά λέμε τώρα…

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το σοκ που έσκασε κατακέφαλα για το σάιτ της… αλήθειας. Το σάιτ που δεν χάνει δίκη για δίκη, δικογραφία για δικογραφία κλπ αποφάσισε να κάνει μια γενναία στροφή.

Να αφήσει στην άκρη για λίγο αυτές τις μίζερες υποθέσεις. Όλο δίκες και δίκες, νισάφι πια θα σκέφτηκε ο πρασινοφρουρός.

Και όλως τυχαίως έκατσε η δίκη για την κάρτα υγείας όπου ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Γκαγκάτση μεταξύ άλλων. Όλως τυχαίως το θέμα αυτό «θάφτηκε» στο σάιτ της… αλήθειας.

Ντάξει μωρέ τώρα, όλα θα τα κάνουν σωστά; Ως γνωστόν υπάρχουν και κάποια όρια στην… αλήθεια.

Κουράγιο παιδιά, θα το συνηθίσετε….

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο