Επιτέλους ο Κάκος θα συνεργαστεί με τον Ιβάν Σαββίδη: Στο «Open»!

Επιτέλους ο Κάκος θα συνεργαστεί με τον Ιβάν Σαββίδη: Στο «Open»!

Στον ΠΑΟΚ δεν πήγε ως team manager πριν από τρία χρόνια αλλά τώρα αναλαμβάνει τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Σαββίδη.

Όλοι οι καλοί χωράνε στο «Open» του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος βρήκε τελικά τον τρόπο να «συνεργαστεί» με τον Τάσο Κάκο.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι, τον Νοέμβριο του 2015 ήταν ένα βήμα από την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ με τον οποίο είχε συμφωνήσει για να αναλάβει το πόστο του team manager ως αντικαταστάτης του Παντελή Κωνσταντινίδη που μόλις είχε φύγει. Είχε βρεθεί μάλιστα, και σε σουίτα της Τούμπας όπου είχε παρακολουθήσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού εκείνη την περίοδο.

Οι αντιδράσεις του κόσμου του «Δικέφαλου» του βορρά, όμως, στους οποίους ο Κάκος δεν είναι αρεστός, είχαν χαλάσει τον… γάμο, και λίγο αργότερα ο Κερκυραίος ακολούθησε άλλο δρόμο και έγινε παρατηρητής διαιτησίας αρχικά στη Football League και στη συνέχεια στη Super League. Στην μπούκα τον έχουν οι ΠΑΟΚτζήδες τον Κάκο αν και δεν θα έπρεπε: εκείνη τη μπουνιά του Πάμπλο Γκαρσία στον Ντιόγκο, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη που δεν είχε δει, πριν από 10 χρόνια, είχε γράψει ιστορία…

Ο 48χρονος πρώην ρέφερι, λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τον τηλεοπτικό σταθμό «Open» και θα είναι έτσι, το αντίπαλο δέος κάθε Κυριακή του Παναγιώτη Βαρούχα της ΕΡΤ και θα σχολιάζει τις επίμαχες διαιτητικές φάσεις. Τηλεκριτικός δηλαδή, στους διαιτητές που μέχρι πρόσφατα τους βαθμολογούσε στα παιχνίδια που ορίζονταν.

Και λέμε ήταν αφού από τον κανονισμό υπάρχει ασυμβίβαστο και ή θα αποχωρήσει και θα εγκαταλείψει οριστικά τη διαιτησία ή θα τον βγάλει η ίδια ΚΕΔ από τους πίνακες με το έτσι θέλω.

Μετά τον Μάλαμα Τεβεκέλη που εδώ και χρόνια έχει αναλάβει σύμβουλος του Σαββίδη, τον Δημήτρεη Σαραϊδάρη, πρώην διεθνή βοηθό και για ένα φεγγάρι μέλος της ΚΕΔ, στη σχετική λίστα των πρώην διαιτητών που μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη προστίθεται και ο Τάσος Κάκος. Άντε με το καλό και ο Μέλο Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ