Στον φανταστικό κόσμο κάποιου, που παριστάνει τον Υφυπουργό

Στον φανταστικό κόσμο κάποιου, που παριστάνει τον Υφυπουργό

Ο Βασιλειάδης δεν έβγαλε «άχνα» για τα φωτογραφικά άρθρα στον αθλητικό του νόμο. Δεν είπε κάτι και για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Μας εξήγησε όμως τη σημασία του να διεκδικήσουμε το... Μουντιάλ του 2030! Σε ευχαριστούμε Πρωθυπουργέ Αλέξη, που κράτησες αυτό το διαμάντι για τον κόσμο των σπορ!

Είναι φοβερή περίπτωση. Ένας άνθρωπος που είτε πραγματικά ζει στον δικό του όμορφο κόσμο και δεν πρέπει κανείς να του κρατά κακιά για αυτό, ή κάποιος με τόσο θράσος που έχει την εντύπωση πως επειδή η ΣΥΡΙΖΑ παρέα του κορόιδεψε μια φορά τον κόσμο θα απολαμβάνει το προνόμιο να το επαναλαμβάνει όσες φορές θέλει.

Όπως και να χει; Ο Υφυπουργός Αθλητισμού νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους πολίτες πως επιτέλους η Ελλάδα κατάφερε να ξαναμπεί –λέει- στην διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Διότι –λέει- διεκδικούμε πλέον τη συνδιοργάνωση του Μουντιάλ 2030 (με… βαλκανιζατέρ) και βέβαια γιατί καταφέραμε να αναλάβουμε την διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της –επόμενης εκλογικής περιφέρειας του- Πάτρας το καλοκαίρι του 2019.

Αν είπε κάτι για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ; Αν απάντησε για τις φωτογραφικές διατάξεις που περιέχει ο δικός του αθλητικός νόμος, που ευνοεί ξεκάθαρα συγκεκριμένους επιχειρηματίες αλλά και αποδεικνύει ότι ο προηγούμενος νόμος (αυτός του Κοντονή) ήταν ένα ακόμη «ψέμα» προκειμένου να αλλάξει την διοίκηση της ΕΠΟ και να επιβάλλει την Εξυγίανση του Γραμμένου; Μα είναι δυνατόν, ένας Υφυπουργός Αθλητισμού να ασχολείται με τέτοιες… δουλειές; Εδώ ο σπουδαίος αυτός άνδρας προσπαθεί να μας ξαναβάλει στην… ελίτ, θα του ζητήσουμε και τα ρέστα για το αν κάποια από τα 113 άρθρα του αθλητικού νόμου του, έτυχε να ταιριάζουν γάντι σε συγκεκριμένα συμφέροντα; Έτυχε να είναι ο Τίγρης. Άλλη φορά θα ήταν ο Μελισσανίδης. Έστω ο Ιβάν. Τι να κάνουμε δηλαδή;

Εδώ η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια. Βγήκε στις αγορές. Ετοιμάζεται να ζητήσει την συνδιοργάνωση ενός Μουντιάλ. Είναι δυνατόν κάποιος να μην βλέπει τη μεγάλη εικόνα και να έχει κολλήσει σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες; Αλήθεια όμως ο Βασιλειάδης, τον Τσίπρα τον ρώτησε για το Μουντιάλ; Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος ο σημερινός Πρωθυπουργός ήταν που επί σειρά ετών, και απολύτως δικαιολογημένα, ζητούσε εξηγήσεις για το «φαγοπότι» του 2004. Για τους Ολυμπιακούς αγώνες που έπαιξαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.

Όταν έχεις διοργανώσει μεγάλους αγώνες, και όταν έχεις καεί από αυτούς πως ακριβώς «διαφημίζεις» την φιλοδοξία σου να επαναλάβεις αντίστοιχα εγχειρήματα; Ή μήπως ο Τσίπρας δεν ήξερε και για αυτό τι έλεγε, και τώρα που είναι στα «πράγματα» βλέπει αλλιώς και τις μεγάλες διοργανώσεις;

Αλήθεια ο Υφυπουργός ξέρει, ότι η ΕΡΤ που αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του προηγούμενου Μουντιάλ με 10 εκατ ευρώ, μπήκε μέσα κοντά δυόμισι εκατ ευρώ από αυτή την κίνηση της; Η ίδια ΕΡΤ που έβγαλε άλλα 50 από τη κρατική μπάνκα μετά από το κάζο αυτό, για να τα μοιράσει σε επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες ομάδων της Σούπερ Λιγκ;

Και τέλος πάντων: Για πόσο καιρό θα πρέπει να ανεχόμαστε ακόμη αυτό το Θέατρο σκιών. Τουλάχιστον κάντε ότι κάνετε, αλλά μην μιλάτε. Δεν σας ζητά κανείς λογαριασμό. Μην προσπαθείτε να το παίξετε και «καμπόσοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ