Το παραμύθι των… εξυγιαντών έχει στόχο!

Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά τα «πιστόλια» της… εξυγίανσης επιδιώκοντας να παρουσιάσουν τον Ολυμπιακός ως τον ευνοημένο (!!!) της εποχής Γραμμένου. Από την μια ο φόβος και από την άλλη η… Ξάνθη.

Το παραμύθι των… εξυγιαντών έχει στόχο! | to10.gr

Όταν έχεις μάθει στο ψέμα, όταν έχεις πάρει πτυχίο στο πώς να παρουσιάζεις το άσπρο-μαύρο τότε τίποτα δεν είναι δύσκολο. Μπορείς να γράψεις και να «πλασάρεις» ότι αγαπά η ψυχή σου. Για την ακρίβεια στην προκειμένη περίπτωση ότι αγαπά και επιθυμεί ο… πατερούλης.

Η… αλήθεια άλλωστε που χρησιμοποιήθηκε ως μότο, έχει «βιαστεί» ουκ ολίγες φορές από τα «πιστόλια» της… εξυγίανσης που όλα αυτά τα χρόνια μας παρουσίαζαν ως την σωτηρία του ποδοσφαίρου μας την εποχή Γραμμένου όμως τώρα, μετά το έγκλημα Τσαμούρη και το διπλό δώρο του ΠΑΟΚ στη Λαμία ανακάλυψαν πως πίσω από όλα είναι ο… Ολυμπιακός!

Ναι οι ίδιοι, από τον πρασινοφρουρό (πρώτο και καλύτερο) έως τους ρεπόρτερ και τα… avatar που έχουν δημιουργήσει εσχάτως για να υπογράφει ο… βασιλάκης, που μας «βομβάρδιζαν» με το πόσο καλή είναι η εποχή της εξυγίανσης του δικού μας Γραμμένου (το δικού μας πάει στον Ιβάν βεβαίως, αν και αυτό σε λίγο θα το παρουσιάσουν αλλιώς…) πόσο φοβερή είναι η διαιτησία και τα ανθρώπινα λάθη, πόσο καλός ο Περέιρα με τις επιλογές του, πόσο σωστοί οι πίνακες διαιτησίας το περασμένο καλοκαίρι (ε Βασιλάκη; Εσύ τα έγραφες, το ξέχασες;) τώρα είδαν το φως το αληθινό και τα μεγάλα… λάθη που συμβαίνουν!

Δεν είδαν όμως το πέναλτι του Βιειρίνια. Για την ακρίβεια το είδαν αλλά το προσπέρασαν ανακαλύπτοντας τρομερά και φοβερά πράγματα κατά του ΠΑΟΚ στην Λαμία και σκάνδαλα υπέρ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Όχι αγαπητέ αναγνώστη δεν το… έχασαν τελείως, ούτε έχουν διάθεση να γελοιοποιηθούν ακόμη περισσότερο στους λιγοστούς επισκέπτες που τους έμειναν. Το αφεντικό προσπαθούν να υπηρετήσουν ακολουθώντας την γραμμή ΠΑΟΚ που από εκεί που τα έχει όλα δικά του ζητάει και τα ρέστα…

Και όπως και να το κάνουμε μια ομάδα με δύο όλους και όλους τίτλους στην ιστορία της παρά τα πανίσχυρα όπλα που διαθέτει ελέγχοντας τα πάντα, έως και την Κυβέρνηση έχει μαζί της, δεν έχει συνηθίσει στην πίεση. Γιατί μπορεί το +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό να είναι καλό μαξιλαράκι αλλά η κάκιστη παρουσία του ΠΑΟΚ έως τώρα φοβίζει σε συνδυασμό με τον πολύ καλύτερο Ολυμπιακό που παρά το… κυνηγητό αντέχει. Φοβίζει πολύ ο Ολυμπιακός εξ ου και το… τρελοκομείο από τα «καλάσνικοφ» της εξυγίανσης που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για την συνέχεια.

Με πρώτη και καλύτερη περίπτωση το ματς στην Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή. Όσο μεγαλύτερη πίεση στον Τζήλο και τους βοηθούς του για να σφυρίξουν εξυγιαντικά όπως ο Ευαγγέλου στο Περιστέρι εκεί όπου οι… πρασινοφρουροί «τυφλώθηκαν» ξαφνικά.

Στην Ξάνθη θα επιδιώξει η… εξυγίανση να βάλει στοπ στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καθώς στον ΠΑΟΚ πλέον δεν μπορούν ούτε καν να κρύψουν τον φόβο του κυνηγητού από τον Ολυμπιακό.

One Channel
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο