Ο Κάκκος, το Ντεμοτεχνείο, το στρουμφοχωριό, οι γκεμπελίσκοι από τα Lidl και αδικημένος ΠΑΟΚ

Ο Κάκκος, το Ντεμοτεχνείο, το στρουμφοχωριό, οι γκεμπελίσκοι από τα Lidl και αδικημένος ΠΑΟΚ

Η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ, ο... διαβασμένος Κάκκος, το μπούλινγκ που έπιασε μετά τον... τυφώνα Κονε και το DVD για τις κατάφωρες αδικίες της ΕΠΟ του Γραμμένου και της ΚΕΔ στον Περέιρα.

Δεν μπορώ να πω κάτι. Υποκλίνομαι στην επικοινωνιακή ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Υποκλίνομαι στους Ουμπέρτο Εκο της ασπρόμαυρης προπαγάνδας. Λόγω και χρωματικής συστοιχίας, έχουν τον τρόπο τους να κάνουν το άσπρο μαύρο. Και μετά πάλι μαύρο, πίσσα, καλιακούδα. Και μετά πάλη τούμπα. Με τέτοια μαεστρία, που μέχρι και ο Κάκκος, αυτός ο λαμπρός επιστήμων της διαιτητικής μπερδεύτηκε.

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, οι γκεμπελίσκοι από τα Lidl και αποφάσισαν να δείξουν στον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός… ευνοήθηκε στην Ξάνθη. Ακριβώς όπως… αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία, όταν όλοι έπεσαν άδικα να τον φάνε επειδή ο Βιεϊρίνια έκανε νεύμα στον σερβιτόρο και ο αλήτης παίκτης της Λαμίας του έριξε επίτηδες την μπάλα στο χέρι. Και αντί να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά, διαμαρτυρήθηκε κιόλας.

Λόγω και της εξαιρετικής τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής του 1,27% τηλεθέασης (σ.σ. δημοσίευμα-απάντηση στις κακοήθειες από τα παιδιά της αλήθειας για… ρεκόρ τηλεθέασης του ντεμοτεχνείου του ΠΑΟΚ σε 3, 2, 1…), στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να κάνουν χρήση κάθε μέσου για να πείσουν τον κόσμο ότι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου όλοι κυνηγούν τον πολυπρωταθλητή σύλλογο.

Ο συντονισμός, βεβαίως, είναι σημαντικός σε αυτά τα πράγματα. Ο τηλεπερσόνας Κάκκος φρόντισε με τις βαθύτατες γνώσεις του, την αξιοπιστία του και την άνευ χρωματιστών γυαλιών κριτική των φάσεων να αναδείξει την πλήρη αλήθεια. Ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει πάρει ακόμη δύο πέναλτι κόντρα στη Λάρισα και ότι γενικώς το κατεστημένο του Κούγια, που ελέγχει τη διαιτησία, την ΕΠΟ και το στρουμφοχωριό.

Επίσης, κούνησε τον δάχτυλο στον Τζήλο, επειδή δεν απέβαλε αυτόματα τον Ποντένσε και τον Σισέ, αλλά και επειδή έκανε κακή χρήση των… παρατηρήσεων πριν τα πέναλτι που έγιναν σε παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικά, δεν είδε πουθενά πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (ή καλύτερα, είδε πέναλτι, αλλά δεν ήθελε να πει ότι είδε πέναλτι, γιατί το τάλιρο δεν το βρίσκεις στον δρόμο). Και μετά το μπούλινγκ της περασμένης εβδομάδας, ελέω Κονέ, όλοι πήραν το μήνυμα πως ό,τι λένε θα πρέπει να το φιλτράρουν καλά πριν το εκστομίσουν.

Από το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, το ντεμοτεχνείο του ΠΑΟΚ περνάει σε μία νέα εποχή. Οπου όλα θα παρουσιάζονται όπως αρέσει και συμφέρει το αφεντικό. Εξάλλου, το έγραψε και ο Γκιόργκι στο Instagram, πως γίνεται «ό,τι πει το μεγάλο αφεντικό». Μία από τις λίγες σοβαρές προσεγγίσεις που έχει κάνει στα πράγματα από την ημέρα που άνοιξε νέο Instagram, αφού του έκλεισαν το προηγούμενο για όσα έγραφε.

Όπως και να έχει, μία εβδομάδα αφού προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται κατάφωρα από τους κακούς Γραμμένους και Περέιρες της ΕΠΟ, αφού έστειλαν… DVD στην UEFA (αλήθεια, με ποιες φάσεις; Με Πρίγιοβιτς, Πέλκα, Τσαμούρ κλπ;), τώρα προσπαθούν να πείσουν τα πρόβατα ότι ο κατατρεγμένος της μοίρας Δικέφαλος, που κανονικά θα έπρεπε να έχει 52 πρωταθλήματα, αλλά έχει μόλις 2, είναι κατάφορα αδικημένος. Και οι άλλοι ευνοούνται. Η επιτομή του πόση αλήθεια αντέχεις… να μη λες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ