Αποκάλυψη: Ο παρατηρητής παραπέμπει τον Τζήλο. Ο Περέιρα;

Αποκάλυψη: Ο παρατηρητής παραπέμπει τον Τζήλο. Ο Περέιρα;

Ο Τοπούζης έβαλε χαμηλό βαθμό τον Τζήλο για τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε και τις τραγικές αποφάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεδομένη η... ξεκούραση του νεόκοπου διεθνούς, εκτός κι αν ο Περέιρα προστατεύσει πάλι τα «αγαπημένα παιδιά του» και άρει την προβλεπόμενη τιμωρία.

Η διαιτησία του Θανάση Τζήλου στο Ξάνθη-Ολυμπιακός ήταν ελεγκτέα. Και απολύτως αναμενόμενα ο παρατηρητής του αγώνα, Ιωάννης Τοπούζης, τον βαθμολόγησε με παραπεμπτικό βαθμό. Καθώς θεωρεί ότι ο διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας έπρεπε να έχει δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό, καθώς οι φάσεις έγιναν μπροστά του και έπρεπε να έχει υποδείξει την ποινή.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζήλος άκουσε τον παρατηρητή να του επισημαίνει ότι έκανε πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με μη υπόδειξη καρτών σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνου παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Επίσης, ανέφερε ότι σωστά αποβλήθηκε ο Ποντένσε, ενώ για την τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, ανέφερε ότι έπρεπε να έχει αποβάλει απευθείας τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης που χτύπησε από πίσω τον Σισέ στη διάρκεια της αντιδικίας του με τον Κάστρο. Ενώ ανέφερε ότι έπρεπε να βγάλει και τον Αφρικανό στόπερ.

Ολα αυτά, βεβαίως, είναι σχετικά. Διότι όπως έχει επιβεβαιωθεί φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας γίνονται αποδεκτές μόνο εάν ικανοποιούν τον Περέιρα και τους συν αυτώ. Εάν ο Μέλο θεωρεί ότι πλήττεται κάποιο «δικό του» παιδί, αυτομάτως αφήνει στην άκρη τις εκθέσεις και συνεχίζει τους ορισμούς χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.

Ο Τζήλος είναι κάτι παραπάνω από ένα ακόμη από τα αγαπημένα του παιδιά. Είναι ο «εκλεκτός» του. Ο ρέφερι που κάνει σωστά τη δουλειά. Και για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, τον επέλεξε για διεθνή. Διότι είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Ασχέτως εάν κάνει λάθη, εάν αυτά είναι εναντίον του Ολυμπιακού, δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου, το ίδιο έργο το είδαμε και πέρυσι, μετά το παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός και όσα απίθανα έκανε στο Περιστέρι. Οχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά έως το τέλος της χρονιάς πήρε άλλους 5 ορισμούς, χωρίς να μετράμε το Κύπελλο και όταν επελέγη για 4ος.

Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν ο Περέιρα θα τιμωρήσει τον Τζήλο ή θα κάνει και πάλι ότι δεν είδε. Οπως έκανε και στην Πορτογαλία, σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν για την τότε παρουσία του στην ηγεσία της διαιτησίας της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ