Για να δώσει πέναλτι, πρέπει να βγάλει αίμα

Για να δώσει πέναλτι, πρέπει να βγάλει αίμα

Τον Διαμαντόπουλο, που δεν δίνει πέναλτι με τίποτα, στέλνουν στο Καραϊσκάκης. Φοβισμένος θα πάει στη Λιβαδειά ο Κουμπαράκης. Ο «Παράγκας» έχει το παρασκήνιο των ορισμών της 13ης αγωνιστικής.

Ο Ζαχαριάδης που είχε τινάξει στον αέρα το Λάρισα- ΑΕΚ 2-1τη 1η Μαρτίου για το Κύπελλο ξανασφυρίζει τις δύο ομάδες τη Κυριακή. Στο γκολ της ΑΕΚ (που ήταν οφσάιντ) έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μοράν. Στη συνέχεια αγνόησε αποβολή του Μασούντ όταν ο Ιρανός μέσος τράβηξε τα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή. Των γηπεδούχων.

* ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει από τον Παπαπέτρου.

* ΆΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πονηρός ο Ευαγγέλου ξέρει πως πρέπει να φερθεί σε κάθε παιχνίδι.

* ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Φωτιάδης, αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

* ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ: Λες και το κάνουν επίτηδες. Το ματς βρωμάει μπαρούτι κι αντί να βάλουνε έναν διεθνή, στέλνουνε τον Ζαχαριάδη, που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Την περασμένη σεζόν είχε σφυρίξει το Λάρισα-ΑΕΚ 2-1 για το Κύπελλο, τα είχε κάνει μαντάρα και είχε παραπεμφθεί. Με τον Κούγια να εκδίδει ανακοίνωση, «ζήτω η εξυγίανση». Επικίνδυνοι και οι δύο βοηθοί, Δίπλαρης και Ευθυμιάδης. Με την ΑΕΚ να γκρινιάζει για τον τέταρτο Γρατσάνη.

* ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΞΑΝΘΗ: Λίγα πράγματα ο Βρέσκας.

* ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τον Σιδηρόπουλο, δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός, τον αποκήρυξε η ΑΕΚ, γιατί άλλαξε στρατόπεδο, κάπου πρέπει παίζει. Φώναξε ο Σπανός, τον βάλλανε την Κυριακή στη Λεωφόρο. Αν δεν κάνει τον έξυπνο, όπως με το πέναλτι που δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη, δεν έχει πρόβλημα να βγάζει τέτοια παιχνίδια.

* ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ: Όλοι έχουνε παράπονα από τον Διαμαντόπουλο, που βγάζει τα παιχνίδια με τα χίλια ζόρια. Έχει ένα χούι, ότι για να σφυρίξει πέναλτι, πρέπει να βγάλει αίμα. Ίσως για αυτό τον στέλνουνε στο Καραϊσκάκης. Ο πρώτος βοηθός ο Αλεξέας είναι που δεν είχε δει το κτύπημα-πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Τέταρτος για να κρατάει τα μπόσικα ο γνωστός Κουτσιαύτης.

* ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Αν μπερδευτεί το παιχνίδι θα μπερδευτεί κι ο Κουμπαράκης. Το σταυρό του θα κάνει, να ξεμπλέξει νωρίς ο ΠΑΟΚ για να ξεμπλέξει κι αυτός. Απαρατήρητοι έχουν περάσει οι βοηθοί, Σάββας και Σίπκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ