Να γίνεσαι ρεζίλι για 32.880 ευρώ…

Να γίνεσαι ρεζίλι για 32.880 ευρώ…

Πόσο πιο χαμηλά; Χειρότερο και από το μηδενικό στην βαθμολογία το ρεζιλίκι της ΑΕΚ με την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για το καπέλο στα εισιτήρια των οπαδών της Μπάγερν…

Να μην μπορείς αγωνιστικά να κοιτάξεις στα μάτια την Μπάγερν είναι λογικό. Τεράστιες οι διαφορές του Γερμανικού συλλόγου με οποιονδήποτε ελληνικό. Να μην μπορείς να «σταυρώσεις» βαθμό σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ ναι μεν είναι βαρύ για την ιστορία σου αλλά και αυτό εν πάση περίπτωσή χωνεύεται.

Όταν μάλιστα είσαι η ΑΕΚ που δεν έχει συνηθίσει να παίζεις σε τέτοιο επίπεδο και όταν έχει για αφεντικό τον λατρεμένο Τίγρη που ως γνωστόν έχει ένα μικρό θεματάκι με τα χρήματα χωνεύεται πιο εύκολα.

Πώς να πάρεις βαθμό στο Τσου Λου όταν τσεπώνεις τα 20+ μύρια και παίζεις με τον Κλωναρίδη και τον Μοράν;

Κάπου εδώ μπαίνει και μια περιήγηση στην Αγιά Σοφιά και όλα καλά. Στην τελική πρωτάθλημα τους πήρε μόνος του ο Τίγρης πέρσι τι άλλο θέλουν;

Ξεφύγαμε όμως… Επιστροφή στο θέμα μας.

Να ξεφτιλίζεσαι (sic) λοιπόν αγωνιστικά πάει στα κομμάτια. Θα το δικαιολογήσει και ο… Λαλάκης τώρα που γλύφει από λατρεία τον… αίλουρο. Θα βρει ελαφρυντικά βρε παιδί μου.

Να γίνεσαι ρεζίλι όμως διεθνώς για μερικά ευρώ «καπέλο» σε εισιτήρια των οπαδών της Μπάγερν, έ, αυτό πάει πολύ!

Και εδώ, αγαπητή αναγνώστρια και αγαπητέ αναγνώστη θέλω την προσοχή σου. Θέμα σε όλη την Ευρώπη έγινε η ΑΕΚ μετά την τιμωρία της από την ΟΥΕΦΑ για το «καπέλο» στα εισιτήρια των οπαδών της Μπάγερν που ήρθαν στο ΟΑΚΑ για το ματς του Τσάμπιονς Λίγκ.

Βλέπετε οι Γερμαναράδες δεν το άφησαν έτσι το 20αρακι που πήγε να «τσιμπήσει» η ΑΕΚ του Τίγρη και έκαναν καταγγελία, μπήκε στο θέμα και η Μπάγερν και αφού έκανε την έρευνα της η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε πως έχουν δίκιο οι Γερμανοί και τιμώρησε την ΑΕΚ. Που για 32.880 ευρώ ξεφτιλίζεται διεθνώς μετά τον αγωνιστικό της διασυρμό και για την λογική που λειτουργεί η διοίκηση της.

Πρέπει να έχει κάνει ευρωπαϊκό ρεκόρ η ΑΕΚ του Τίγρη με αυτή την τιμωρία. Πόσο πιο χαμηλά να πάει λοιπόν; Δεν είναι το Τσου Λου για όλους, όχι μόνο στο χορτάρι αλλά και έξω από αυτό.

Εκτός αν πρέπει να… πληρώνουν και όσοι βλέπουν την ΑΕΚ παραπάνω από ότι κοστίζει το εισιτήριο κατά το Μελισσανίδιο «πρέπει να πληρώνουν και όσοι παίζουν στην ΑΕΚ»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ