Αποκάλυψη: Εμίρης Πρίγιοβιτς με 10+ εκατ ευρώ!

Αποκάλυψη: Εμίρης Πρίγιοβιτς με 10+ εκατ ευρώ!

Το κόλπο γκρόσο που επιχειρεί Ελληνας ατζέντης για την πώληση του Σέρβου επιθετικού στην Σαουδική Αραβία και η Αλ Ιτιχάντ που είναι έτοιμη να δώσει τα ρέστα της για τον Killer του ΠΑΟΚ. Μια ιστορία... που τρέχει!

Στο τέλος Σεπτεμβρίου μια από τις παλιοσειρές των Ελλήνων ατζέντηδων, ο Δημήτρης Καρύδας κατάφερε να πιάσει την καλή. Χάρη στις άκρες του στην Σαουδική Αραβία κατόρθωσε να ολοκληρώσει το deal με την πρόσληψη του Σλάβεν Μπίλιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Η Αλ Ιτιχάντ για τους μη γνωρίζοντες είναι μια από τις κορυφαίες και φυσικά πιο πλούσιες ομάδες της χώρας. Φέτος ίσως να διανύει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης της, δεν θέλει να την δει να υποβιβάζεται και για αυτό είναι αποφασισμένος να βάλει πολύ μα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αναζητείται επιθετικός περιοχής, ικανός σκόρερ. Και κάπου εκεί ξαναμπαίνει στο… κόλπο ο Δημήτρης Καρύδας. Ο Ελληνας ατζέντης που διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ, αφού ουκ ολίγοι πελάτες του έχουν παρελάσει από εκεί ενώ και τώρα έχει τα δικαιώματα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Εχοντας ως πολύ μεγάλο σύμμαχο του, τον Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος του χρωστάει φυσικά χάρη για το βασιλικό συμβόλαιο που του έχει φέρει, προσπαθεί να υλοποιήσει την μεταγραφή της ζωής του. Ποια είναι αυτή; Η πώληση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ έναντι ενός ποσού που θα ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και θα του αποφέρει… αστρονομική  προμήθεια.

Οι Σαουδάραβες εδώ και μερικές μέρες παρακολουθούν πολύ στενά τον Πρίγιοβιτς. Ο Μπίλιτς έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του και απομένει το τελικό ΟΚ από τον ιδιοκτήτη. Απαντες έχουν πεισθεί ότι ο Σέρβος επιθετικός είναι ο ιδανικός επιθετικός για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει. Η Αλ Ιτιχάντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Πρίγιοβιτς ένα συμβόλαιο που ξεπερνάει τα διπλάσια χρήματα που εισπράττει από τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα τον βάλει σε σκέψεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι στις αρχές του καλοκαιριού η Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τη αγορά του Πρίγιοβιτς, όμως η προσφορά δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ που την απέρριψε.

Από την στιγμή που θα καλυφθεί η οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του, τότε τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Πρίγιοβιτς. Να παραμείνει για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος μετά από 35 χρόνια ή να υπογράψει συμβόλαιο που θα εξασφαλίσει ακόμα και τα δισέγγονα του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ