Πλατανιάς : Νέα προσπάθεια για Άγγελο

Πλατανιάς : Νέα προσπάθεια για Άγγελο

Οι άνθρωποι του Πλατανιά φαίνεται πως δεν έχουν ξεγράψει τελείως την περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μαθαίνω ότι στον Πλατανιά το έχουν πάρει απόφαση ότι ο μοναδικός που μπορεί να επιχειρήσει να σώσει την ομάδα είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης, κάτι που έχει πράξει άλλες δυο φορές στο παρελθόν.

Μπορεί πρόσφατα να απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Χανιωτών αλλά στον Πλατανιά μετά τις πρώτες εβδομάδες του Ρόκα στον πάγκο, δεν βλέπουν φως και έχουν αποφασίσει να ξαναχτυπήσουν σύντομα την πόρτα του έμπειρου προπονητή.

Το ματς της Δευτέρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αφού είναι η τελευταία ευκαιρία για να πάρει η ομάδα κάποιους πόντους στον πρώτο γύρο και να ξεκολλήσει από τους έξι βαθμούς. Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο εκτός και τον ΠΑΟΚ εντός και οι ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα είναι ελάχιστες. Στο τέλος του πρώτου γύρου θα γίνει και το ταμείο για τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος αν πάει μέχρι εκεί χωρίς βαθμούς είναι πολύ πιθανόν να κάνει πρωτοχρονιά στην πατρίδα του.

Ακόμα και ο… άμπαλος ο πρόεδρος προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Ρόκα δυο φορές την εβδομάδα χωρίζει την ομάδα σε δυο γκρουπ και τους κάνει διαφορετική ώρα προπόνησης! Το έχει συζητήσει με διάφορα πρόσωπα της εμπιστοσύνης του αλλά κανένας δεν έχει πειστική απάντηση. Όπως και να έχει ο Ρόκα χάνει διαρκώς πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ