Η Boxing Day σε στέλνει ταμείο

Η Boxing Day σε στέλνει ταμείο

Aρχίζει σήμερα η εβδομάδα της... κόλασης στην Premier League με την αγαπημένη (στοιχηματικά) Boxing Day και πληθώρα επιλογών από Αγγλία αλλά και Ιταλία.

Μεγάλη μέρα για τους ποδοσφαιρόφιλους και για τους λάτρεις του στοιχήματος. Την ώρα που στο… Ελλάντα της εξυγίανσης υπάρχει αυτό το μυστήριο, η αγωνία για το πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, αν θα ξανασφυρίξουν οι διαιτητές και άλλα τέτοια ευχάριστα οι… ξενέρωτοι Άγγλοι συνεχίζουν την παράδοση. Βλέπουν το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση και μέσα στα Χριστούγεννα προσφέρουν θέαμα.

Με την Αγγλία λοιπόν θα ασχοληθούμε σήμερα με αρκετές επιλογές. Πρώτη επιλογή ο άσος της Κρίσταλ Πάλας με την Κάρντιφ, ενώ θεωρώ πως τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τσελσι θα πάρουν την νίκη. Στο Γουότφορντ-Τσέλσι πάντως αξίζει τόσο το αμφίσκορο όσο και το όβερ. Πάμε και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπου κρατάμε δυο όβερ στα ματς Λιντς-Μπλάκμπερν, Σκάνθορπ-Λούτον.

Μπαλίτσα έχει και στην Ιταλία όπου μας αρέσουν δυο επιλογές. Το αμφίσκορο στο Αταλάντα-Γιουβέντους, αλλά και το διπλό και η επικράτηση της Νάπολι στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ