Σαν την Ελλάδα δεν έχει…

Σαν την Ελλάδα δεν έχει…

Ο Ντάουντα προσπαθεί να βρει ομάδα στην Super League για να επιστρέψει.

Καλά τα βαριά συμβόλαια που προσφέρουν οι ομάδες στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, που παίρνουν τα μυαλά των παικτών αλλά όταν ζεις την πραγματικότητα νοσταλγείς την… Super League.

Ο Αμπιόλα Ντάουντα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας του Ατρομήτου πέρσι. Αν και είχε αρκετές προτάσεις από την Super League προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος όπου η Γκιρεσούνσπορ του πρόσφερε πάνω από 200.000 ευρώ.

Το θέμα είναι ότι ο Νιγηριανός επιθετικός κατάλαβε στην πράξη ότι αυτά τα χρήματα ήταν αέρας. Και δεν έφταιγε η πτώση της τουρκικής λίρας όσο το… σύστημα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Οσο είσαι εντός στόχων πληρώνεσαι και όταν δεν μπορείς να διεκδικήσεις την άνοδο, υπάρχει παύση πληρωμών.

Η Γκιρεσούνσπορ είδε από πολύ νωρίς το τρένο της ανόδου να χάνεται. Οπότε και ο Ντάουντα κατάλαβε τι παίζεται εκεί και έχει βάλει πλέον λυτούς και δεμένους για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες το βιογραφικό του έχει σταλεί σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στο Europa League. Ποια θα τον προλάβει;

Ο Ντάουντα εκτός των άλλων είναι και «καυτός» έχοντας πετύχει οχτώ γκολ μέχρι σήμερα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ