Αποκλειστικό: Η Ντιναμό Κιέβου ευχαριστεί την εξυγίανση!

Αποκλειστικό: Η Ντιναμό Κιέβου ευχαριστεί την εξυγίανση!

Ο Βασίλης Δεκάρικος αποκαλύπτει την επιστολή της Ουκρανικής ομάδας για την συμπαράσταση της ελληνικής εξυγίανσης αλλά και την χαρά του Λαλάκη μέρες που είναι…

Ζούμε ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι. Το ποδόσφαιρο μας επιτέλους μπαίνει στον σωστό δρόμο. Όλοι όσοι έδωσαν και το… αίμα τους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας πλέον μπορούν να νοιώθουν υπερήφανοι.

Από τον Ιβάν, τον Τίγρη, την (πρώην) υπουργάρα (Κοντονή), τον νυν Υφυπουργάρα (Βασιλειάδη), την Πρωθυπουργάρα, τον «δικό μας» κατά Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο, τον Περέιρα και τον Λαλάκη αν θέλετε (καταδεικνύοντας το μεγάλο έργο στο κομμάτι της αδέσμευτης δημοσιογραφίας) ήρθε επιτέλους η ώρα της επιβράβευσης!

Τα χρόνια της εξυγίανσης φέρνουν επιτέλους της Άνοιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται εγώ ο φτωχός πλην τίμιος Βασίλης Δεκάρικος να απαριθμήσω τα όσα τρανά και μέγιστα έχουν συμβεί στα χρόνια που οι Κυριακές επέστρεψαν.

Η εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είχε τονίσει και σε ένα πρόσφατο άρθρο παρέμβαση ο πρασινοφρουρός μας οδηγεί σε άλλο επίπεδο.

Και στο πλαίσιο αυτό θα σας αποκαλύψω και μια συγκλονιστική… αποκάλυψη (δίνω έμφαση στην αποκάλυψη με την επανάληψη, κάτι σαν το…18ο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Καμαρά, ή την συμφωνία του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό που… αποκαλύφθηκε 2-3 μέρες μετά).

Το πόσο ψηλά έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποτυπώνεται από τις ξέφρενες πορείες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Αυτά τα θηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου που έδωσαν τίμιες μάχες στην Ευρώπη και έκαναν περήφανο τον Γραμμένο, τον Βασιλειάδη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο (τον Πάνο όχι τον δικό μας).

Με την απόφαση λοιπόν της ελληνικής εξυγίανσης να παρακαμφθούν (για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα) όλοι οι κανονισμοί και να συνεχίσουμε από την 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω της επίθεσης στον Τζήλο, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να επιλέξει ποιο από τα ματς με ΠΑΟΚ, Ντινάμο και ΑΕΚ θα «χτυπήσει». Και τα τρία είναι κομματάκι δύσκολο καθώς ούτε προπόνηση δεν του βγαίνει να κάνει.

Για αυτό και η Ντιναμό Κιέβου με επιστολή της προς την ελληνική εξυγίανση ευχαριστεί για την συνεισφορά της στην σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών και των δύο Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Μια ακόμη σπουδαία απόφαση από την εξυγίανση και τους νονούς της, Ιβάν και Τίγρη που κατάφεραν να ανεβάσουν επίπεδο στο ποδόσφαιρο μας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζορίζεται λιγάκι, λεπτομέρειες τώρα, και ως η μοναδική ελληνική ομάδα να «θυσιάζεται» (για το καλό πάντα του ελληνικού ποδοσφαίρου) αλλά μην κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η αποκάλυψη που έχω να σου κάνω αναγνώστρια μου και αναγνώστη μου. Έρχεται και δεύτερη! Μέρες γιορτινές, μέρες χαρούμενες, ο Λαλάκης έχει ένα ακόμη λόγο για να χαρεί.

Να δακρύσει από χαρά, να δει τους κόπους μιας ζωής (υπερβολή) να δικαιώνονται. Το ζητούσε εναγωνίως ο Λαλάκης καιρό τώρα. Από εκείνη την καταραμένη ώρα που οι Πόντιοι συγκρούστηκαν.

Που εκείνη η αγνή συμμαχία, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα, διασπάστηκε και από φίλοι οι νονοί της εξυγίανσης έγιναν οχτροί!

Και όπως θα θυμάστε πολύ καλά ο Λαλάκης με πύρινα άρθρα του παρακαλούσε να τα βρουν και να κοιτάξουν προς τον κοινό εχθρό και τον αιώνιο δικό του. Τον Ολυμπιακό.

Τα όσα συνέβησαν στην Λίγκα έφεραν κοντά τον Ιβάν και τον Τίγρη με τον Λαλάκη να χαμογελά από ικανοποίηση για τις προσπάθειες του που βρίσκουν ανταπόκριση. Οι προσευχές του εισακούστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ