O Άρης και τα γκολ στα Γιάννενα

O Άρης και τα γκολ στα Γιάννενα

Προκύπτουν καλές επιλογές από τα δύο σημερινά ματς της Σούπερ Λιγκ.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό χθες όμως δυστυχώς μείναμε στο «σάρωμα» του Ολυμπιακού. Και 2 ημίχρονο 2 τελικό και 2 & οβερ 1,5 και σκόρερ Φορτούνης στο 3Χ3 του αγώνα της Λιβαδειάς.

Στην Τρίπολη όμως ο ΠΑΟΚ μας έστειλε κουβά με τον Πασχαλάκη να ευθύνεται και για το NG. Στο ΟΑΚΑ το ματς πήγε εντελώς διαφορετικά από ότι πιστεύαμε.

Αφήνουμε την σούμα της Κυριακής στην άκρη και πάμε στα φρέσκα κουλούρια της ημέρας. Δύο σημαντικά παιχνίδια για την Σούπερ Λιγκ τα οποία και θα μας απασχολήσουν.

Πρώτα στο Άρης-Λαμία με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστια ανάγκη για το τρίποντο και την Λαμία να μην διακρίνεται για τις ανασταλτικές της επιδόσεις μακριά από την έδρα της. Η βασική επιλογή από το ματς στο Βικελίδης είναι ο άσος από την στιγμή μάλιστα που τον βρίσκουμε σε αποδόσεις γύρω από το 1.65.

Επίσης ξεχωρίζουμε και το όβερ 1,5 του Άρη που πληρώνει με 2.15 στη λογική πως η Λαμία δεν μπορεί εύκολα να κρατήσει το μηδέν ενώ οι κιτρινόμαυροι σκοράρουν στην έδρα τους.

Πάμε και στα Γιάννενα, εκεί όπου η ΑΕΚ δοκιμάζεται απέναντι στον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες δεν έχουν την δυναμική που έβγαζαν τα προηγούμενα χρόνια όμως και η ΑΕΚ είναι σε κακή κατάσταση με τον Ουζουνίδη να είναι και να μην είναι στην ομάδα.

Δεν θα ρισκάρουμε σε σημείο γιατί είναι ιδιαίτερα περίεργο παιχνίδι αν και η αλήθεια είναι πως το 1Χ στη διπλή ευκαιρία βάσει απόδοσης αξίζει (1.90) και προσφέρει σχεδόν το ίδιο με το διπλό.

Θα πάμε στα γκολ, τόσο στο αμφίσκορο που είναι σε εξαιρετική απόδοση (2.40) αλλά και ξεχωριστά στο να σκοράρει έστω ένα γκολ ο ΠΑΣ που προσφέρεται στο 1.80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ