Η ώρα του εξάστερου

Η ώρα του εξάστερου

Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξη του στην Ευρωλίγκα στο Κάουνας και ο... Καμμένος έχει τις επιλογές για ταμείο.

Θριαμβευτική η χθεσινή μέρα για τον Καμμένο. Όλες οι προτάσεις πέρασαν εύκολα δίνοντας μας καλές αποδόσεις και το 100% των επιλογών μας. Εύκολα ο Μιλουτίνοφ πέτυχε και με το παραπάνω τους πόντους που θέλαμε, για πλάκα ο Παπανικολάου ξεπέρασε το οβερ 1,5 τρίποντα με απόδοση 2.25 και βεβαίως η Μακάμπι έκανε παρέλαση με την Μπαρτσελόνα δικαιώνοντας τον καθαρό άσο.

Με Ευρωλίγκα θα συνεχίσουμε και σήμερα ποντάροντας στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Στη μάχη του Κάουνας και τον αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό που κρίνει πολλά, για να μην πούμε τα πάντα.

Η Ζαλγκίρις δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει χάσει την δυναμική της έδρας της και κόντρα στον Παναθηναϊκό παίζει τα ρέστα της. Το ίδιο βεβαίως και οι πράσινοι που αν θέλουν να μπουν στην 8αδα θα πρέπει απόψε να νικήσουν. Μόνο στο Μαυροβούνιο έχουν κάνει διπλό και αυτό είναι θέμα. Όμως απόψε θα έχουν Κιλπάτρικ. Ο Αμερικανός «κίλερ» είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα.

Επιλογή μας πρώτη πάνω στον Κιλπάτρικ και το οβερ 12,5 πόντους που προσφέρεται κοντά στο 1.90. Επιλογή μας δεύτερη το όβερ 8,5 πόντους του Παπαπέτρου που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Παράλληλα θα πάρουμε το χάντικαπ του Παναθηναϊκού στο +3,5 με απόδοση στο 1.80 για να μην ρισκάρουμε σε καθαρό σημείο που είναι δύσκολο με τα δεδομένα που έχουμε. Σαφέστατα το διπλό του 2.20 με 2.30 που το βρίσκουμε είναι εξαιρετικό αλλά οι πράσινοι δεν… εγγυώνται για αυτό με τις επιδόσεις που έχουν μέχρι τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ