Τι χωρίζει Μαρίνο – Τσόσιτς

Τι χωρίζει Μαρίνο – Τσόσιτς

Για ποιον λόγο βρίσκονται στα… χαρακώματα οι δυο τους.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ούρος Τσόσιτς από την αποστολή του αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Κισσαμικό. Για μας καθόλου…

Ο Σέρβος αμυντικός διατηρεί ψυχρές σχέσεις τις τελευταίες μέρες με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο θα το κρίνεται μόνοι σας.

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή του αγώνα με τα Γιάννενα. Ο Σέρβος αμυντικός είχε αγωνιστεί στα τελευταία ματς βασικός αφού ο Μάριος Οικονόμου ήταν άρρωστος και δεν είχε προπονηθεί κανονικά. Όταν λοιπόν την παραμονή του ματς στα Γιάννενα, είδε τον Ουζουνίδη να ξεκινάει στο βασικό σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς τον ανέτοιμο Οικονόμου αντί για αυτόν που βρισκόταν σε φουλ ρυθμό, τρελάθηκε.

Κατά την παραμονή της ομάδας στην Ηπειρο, πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον προπονητή του, ο οποίος φυσικά θεωρούσε ότι ο Οικονόμου μπορούσε να τον βοηθήσει περισσότερο ακόμα και αν δεν ήταν 100% έτοιμος. Ο Τσόσιτς που φέτος έχει αγωνιστεί σαν μπακ, αμυντικό χαφ αλλά και κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ότι ο Ουζουνίδης τον υποτιμά αφού αυτός από την πλευρά του βοήθησε σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις  και θέσεις την ομάδα και τώρα δεν παίρνει την ευκαιρία που δικαιούται έτσι ώστε να καθιερωθεί.

Η ψυχολογία του κλονίστηκε και από τότε ξεκίνησε να… περπατάει στις προπονήσεις. Κυριολεκτικά. Είναι λες και το κάνει επίτηδες, Δεν έχει κίνητρο να προπονηθεί αφού θεωρεί ότι βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή του ακόμα και όταν δίνει το 100% του.

Ο Ουζουνίδης βλέποντας τον Τσόσιτς να κοροϊδεύει στις προπονήσεις πήρε την απόφαση να τον αποκλείσει από τον αποστολή του κυπέλλου για να του στείλει μήνυμα. Αυτή είναι η αλήθεια για το όλο θέμα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ