«Μπράνκο έλα πίσω»

«Μπράνκο έλα πίσω»

Ο Μελισσανίδης έκανε κρούση στον Μιλοβάνοβιτς για να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, αποδεικνύει εκτός των άλλων ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος και να τις διορθώσει.

Το ίδιο ακριβώς έχει στο μυαλό του και για την θέση του τεχνικού διευθυντή! Παρ’ ότι αλλάζει τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού σαν τα πουκάμισα, κατέληξε ότι αυτός που έκανε την καλύτερη δουλειά για την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Και αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος του ενόψει του καλοκαιριού.

Λέγαμε ότι υπάρχει θέμα Νίκου Λυμπερόπουλου και η ΑΕΚ μπορεί να το διέψευσε. Όμως την ίδια περίοδο- λίγο πριν το ματς στα Γιάννινα- που υπήρχε επαφή μεταξύ του Μελισσανίδη και του Χιμένεθ, ο ιδιοκτήτης της Ενωσης επικοινώνησε και με τον Σέρβο πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου τον ρώτησε αν θα ήθελε να επιστρέψει με τον Μιλοβάνοβιτς να του εξηγεί ότι την δεδομένη στιγμή αυτό είναι αδύνατο αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λας Πάλμας, το οποίο λήγει το καλοκαίρι οπότε και θα είναι διαθέσιμος να ξαναπιάσει δουλειά.

Οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν την άνοιξη για να συζητήσουν λεπτομέρειες της νέας πιθανής τους συνεργασίας και να μην υπάρξουν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Αυτές πάντως έχουν ξεπεραστεί πλήρως αφού πέρσι ο Μελισσανίδης είχε καλέσει τον Μιλοβάνοβιτς στο μπουθ του και παρακολούθησαν μαζί το ματς κόντρα στην Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ