Ο Σιμόες και τα νέα δεδομένα για τον Αλεφ

Η ανανέωση συμβολαίου του Πορτογάλου και η εκκρεμούσα συζήτηση με την Μπράγκα για τον Βραζιλιάνο, που πλέον δεν έχει την ταμπέλα «απαραίτητος».


Ο Σιμόες και τα νέα δεδομένα για τον Αλεφ | to10.gr

«Θέμα» προέκυψε στο στάτους του Αλεφ στην ΑΕΚ, μετά την ανανέωση συμβολαίου του Σιμόες. Από εκεί που ο Βραζιλιάνος χαφ είχε καπαρώσει θέση βασικού στην 11άδα και έβλεπε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, βάζοντας σε σκέψεις τους ανθρώπους της Ενωσης για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Μπράγκα, οι τελευταίες εξελίξεις δημιουργούν νέα δεδομένα.

Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Ο Σιμόες είναι αναντικατάστατος, για τον Κρίστιτσιτς δαπανήθηκαν χρήματα σε αγορά και συμβόλαιο για να ξεκινάει, υπάρχει ο Γαλανόπουλος που επιστρέφει και θεωρείται ένα από τα μεγάλα project για να μπουν λεφτά στο ταμείο της Ενωσης. Για ποιον λόγο να δαπανηθούν κοντά στα δυο εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του Αλεφ, αφού στην… κανονικότητα της ΑΕΚ θα υπολογίζεται ως ο τέταρτος κεντρικός χαφ;

Το πιθανότερο είναι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής για αυτό τον ρόλο ως ελεύθερος και σε καλή ηλικία, αφού πλέον στον δικέφαλο προσπαθούν να ρίξουν τον μέσο όρο και να προσβλέπουν και σε πωλήσεις. Αυτό ακριβώς ήταν και το πλάνο με τον δανεισμό του Αλεφ το περασμένο καλοκαίρι αλλά ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να αγοραστεί με όσα χρήματα αγόρασε πέρσι η ΑΕΚ τον Λιβάγια.

Αν η Μπράγκα ρίξει στο τραπέζι την περίπτωση νέου δανεισμού, συνιδιοκτησίας ή μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, τότε θα ξανασυζητηθεί το θέμα. Με τα σημερινά δεδομένα όμως ο Αλεφ δύσκολα θα συνεχίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο