Το «μυστικό» για Μπογέ που… έκρυβε τον Αλμπάνη

Το «μυστικό» για Μπογέ που… έκρυβε τον Αλμπάνη

Με τις ευλογίες της διοίκησης ο Ουζουνίδης προτιμούσε τον Αργεντινό και είχε στην «απέξω» τον Αλμπάνη.

Πάρα πολλοί άρχισαν να… σταυρώνουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη επειδή προτιμούσε τον Μπογέ και δεν έδινε χρόνο συμμετοχής στον Αλμπάνη, ο οποίος στα τελευταία δυο ματς που έχει χρησιμοποιηθεί απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Το θέμα είναι να καταλογίζονται στον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ οι ευθύνες που του αναλογούν και να μην του επιρρίπτονται τα πάντα ως εύκολη λύση, τώρα που έφυγε.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χειρίστηκε το θέμα άψογα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προετοιμασία, έχασε σχεδόν ενάμισι- δυο μήνες και στην συνέχεια προσπάθησε να τον βάλει στο ροτέισον της ομάδας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ απέκτησε τον Μπογέ δανεικό από την Τορίνο και πέρα από τις 600.000 ευρώ του συμβολαίου του, έδωσε και ενοίκιο στην ιταλική ομάδα. Δηλαδή ο Αργεντινός μαζί με τους Λιβάγια και Πόνσε ήταν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους του ρόστερ. Οποτε έπρεπε και πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του. Η ΑΕΚ περίμενε πάρα πολλά από αυτόν και δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα. Όμως πέρα από αυτό το γεγονός, στο σύμφωνο του δανεισμού υπάρχει και μια μυστική ρήτρα που δεν έχει διαρρεύσει.

Συγκεκριμένα, η Τορίνο για να τον δώσει δανεικό ζήτησε να ξεκινήσει σε συγκεκριμένο αγώνα παιχνιδιών. Εφόσον αυτό δεν συμβεί η ΑΕΚ θα πληρώσει πρόστιμο. Οπότε οι άνθρωποι της Ενωσης πίεζαν τον Ουζουνίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Μπογέ και φυσικά να τον ξεκινάει όσο το δυνατόν περισσότερες φορές γίνεται στο βασικό σχήμα για να μην χρειαστεί να πληρώσουν και το πέναλτι που προβλέπεται στο συμβόλαιο.

Μέχρι σήμερα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 23 επίσημα ματς, στα 11 εκ των οποίων έχει ξεκινήσει βασικός.

Αντίθετα ο Αλμπάνης, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στην προετοιμασία, λογιζόταν ως 4-5ος μεσοεπιθετικός, πίσω από τους Μπακασέτα, Μάνταλο, Μπογέ, Κλωναρίδη, Γιαννιώτα και ίσως ακόμα και τον Γκάλο. Ανάλογα με το σύστημα και φυσικά τις απώλειες. Αν βάλετε όλους τους παίκτες υγιείς, ο Αλμπάνης θα είχε τύχη να ξεκινήσει ή θα έπρεπε να περιμένει την ευκαιρία του; Όπως συμβαίνει καλή ώρα τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ