Θολώνει τα νερά η ΕΠΟ για τον μισθό Γραμμένου

Θολώνει τα νερά η ΕΠΟ για τον μισθό Γραμμένου

Θα αποφασίσει η ΕΠΟ πόσα θα παίρνει ο Γραμμένος αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία. Ανακοίνωση για το μισθολόγιο της ΕΠΟ, τις τρελές αμοιβές που μοιράζει η… εξυγιαντική Ομοσπονδία του Γραμμένου θα υπάρξει;

Έκδηλη είναι η ανησυχία στην ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένου για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο μισθολόγιο της Ομοσπονδίας τα οποία, δυστυχώς για αυτούς, δεν μένουν κρυφά.

Με συνεχόμενες αποκαλύψεις έχετε διαβάσει από to10.gr τα όσα συμβαίνουν στην.. εξυγιαντική ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου με τον «χορό» των χιλιάδων ευρώ.

Και είναι αλήθεια πως ακόμη περιμένουμε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να δώσει στην δημοσιότητα την λίστα με τους μισθούς των ανθρώπων της ΕΠΟ ή να απαντήσει για το «πάρτι» των χιλιάδων ευρώ σε απλούς υπαλλήλους που προσλήφθηκαν επί των ημερών του.

Καμία βεβαίως απάντηση ή ανακοίνωση δεν μπορεί να δώσει η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Μόνο σιωπή.

Με αφορμή τώρα τον μισθό για τους προέδρους των Ομοσπονδιών που προβλέπει ο αθλητικός νόμος του Βασιλειάδη η ΕΠΟ του Γραμμένου αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για να υπερασπιστεί τον Γραμμένο θολώνοντας τα νερά γύρω από τα χρήματα που θα παίρνει. Δεν θα είναι λέει 25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, αλλά θα αποφασίσει η ΕΠΟ τα χρήματα που θα παίρνει ο Γραμμένος…

Δείτε την ανακοίνωση:
Είναι προφανές ότι η εξελισσόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού χρησιμοποιείται τις τελευταίες ημέρες έντεχνα, από συγκεκριμένους κύκλους, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της θεσμικής του λειτουργίας του εντός του φορέα, στον οποίο εξελέγη από τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπλεκομένων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αποσαφηνίζεται ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. ουδέποτε έχει εισπράξει χρήματα από το ποδόσφαιρο και πως τα περιουσιακά του στοιχεία προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την πολυετή του ενασχόληση με τη νομική επιστήμη και τη μάχιμη δικηγορία, την οποία ασκεί, δεδομένου ότι η πολυετής εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο είναι εθελοντική και απόλυτα εναρμονισμένη με τον ελληνικό νόμο και με το πνεύμα της προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν αμείβεται, πολύ περισσότερο δεν εισπράττει 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, όπως ψευδώς διατείνονται κάποιοι. Ακόμα δε και αν η θέση του καταστεί έμμισθη με νομοθετική ρύθμιση, όπως ήδη από το 2017 προβλέπεται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο., το ύψος της αμοιβής αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής διαδικασίας της Ομοσπονδίας.

Τούτων δοθέντων, η διαρκής προσπάθεια σκόπιμης παραπληροφόρησης των φιλάθλων καθίσταται κενή περιεχομένου και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ