Τους τελείωσε και το παραμύθι με Περέιρα

Τους τελείωσε και το παραμύθι με Περέιρα

Ο ΠΑΟΚ διασύρεται πλέον με τους «δικούς του» που σφυρίζουν ότι χρειάζεται για να επικρατεί. Η μεγάλη της ΚΕΔ σχολή του ΠΑΟΚ, το VAR, ο Φούσεκ και οι Σκουλάδες.

Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Ένα ακόμη επεισόδιο της «μεγάλης σχολής της ΚΕΔ του ΠΑΟΚ» είδαμε στην Τούμπα. Θύμα, αυτή τη φορά ο Πανιώνιος. Έκανε το λάθος βλέπετε να αντισταθεί.

Και η… εξυγίανση του Σαββίδη τον «καθάρισε» σαν αυγό. Με συνοπτικές διαδικασίες τον έστησε στον τοίχο. Με χαμόγελα η Κουρομπύλια… πανηγύρισε το νικητήριο γκολ του Βιειρίνια.

Με χαρά ο Σκουλάς έδωσε το πέναλτι και την κίτρινη στον Μπανανά που είχε ξεχάσει να δώσει. Ήταν βλέπετε ο μοναδικός παίκτης του Πανιωνίου που δεν είχε πάρει. Αμαρτία, σε μια τέτοια γιορτή του ποδοσφαίρου. Είναι σίγουρο πως ζήλεψε και ο Κύζας!

Αυτή είναι η… εξυγίανση, αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως παίζει με τον ΠΑΟΚ δεν θέλει να ξαναπαίξει. Όποιος σφυρίζει τον ΠΑΟΚ ξέρει πως για να συνεχίσει να σφυρίζει πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά του.

Δείτε για παράδειγμα τον Τσαμούρη, για να κάνουμε μια μικρή αλλά διδακτική παρένθεση. Τον γίγαντα που δεν… είδε το χέρι του Βιειρίνια στην Λαμία. Αυτό που είδαν μέχρι την Νιόν, ο Φούσεκ και οι φίλοι του.

Ο Τσαμούρης έκανε την δουλειά του, συνέχισε να σφυρίζει και τώρα την Κυριακή θα είναι και στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ, το πέμπτο. 4ος, έτοιμος αν δεν μπορεί ο Δανός να μπει να σφυρίξει. Η επιβράβευση από την ΚΕΔ της ΕΠΟ του «δικού μας» Γραμμένου.

Του κορυφαίου Περέιρα, του Τριτσώνη που ο ΠΑΟΚ υποτίθεται πως έβγαζε στην… σέντρα. Θυμάστε πριν λίγους μήνες που ο Περέιρα και ο Τριτσώνης είχε βρεθεί και καλά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, κυρίως μέσω των «πιστολιών» του; Για το ονόρε βεβαίως, αφού το πράγμα είναι δεδομένο.

Τόσο δεδομένο που πλέον φτάσαμε στο σημείο ομάδα να μην κάνει σέντρα ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για… εξυγίανση στο φουλ.

Είχε πολύ πλάκα βεβαίως πως αυτοί που ελέγχουν τα πάντα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ προσπαθούσαν (και προσπαθούν) ακόμη να παρουσιαστούν ως οι… κυνηγημένοι. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ λέει για το VAR που μέχρι να εφαρμοστεί δεν θα έχει μείνει διαιτητής για διαιτητής που να μην έχει βάλει… γκολ και ομάδα που να μην έχει απαυδήσει.

Ο ΠΑΟΚ με τους «δικούς του» ανθρώπους που συνομιλούν με την ΟΥΕΦΑ, τον Φούσεκ και όλους όσους υποτίθεται ότι ελέγχουν την διαιτησία στην Ελλάδα.

Γιατί αν πραγματικά την έλεγχαν οι Σκουλάδες δεν θα σφύριζαν ξανά από τότε που έφαγαν το ντου στην Τρίπολη από τον Λουτσέσκου και τους φουσκωτούς του ΠΑΟΚ, οι Τσαμούρηδες δεν θα σφύριζαν ούτε στα… τρένα, οι Κουρομπύλιες δεν θα είχαν το θράσος να… πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ και ούτω καθεξής.

Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί η κωμωδία του ΠΑΟΚ που παίζει με 12-13 σχεδόν σε κάθε ματς και όμως… φωνάζει και από πάνω είναι να στείλει ξανά διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ για την διαιτησία. Να ολοκληρώσει την παρωδία της… εξυγίανσης του Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ