Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, η Πόρτο και το «άκυρο» για Καμαρά

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, η Πόρτο και το «άκυρο» για Καμαρά

Η συνιδιοκτησία του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα, η τρέλα της Πόρτο για τον Μάντι Καμαρά και το «άκυρο» του Ολυμπιακού στους Δράκους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, σε μόνιμη βάση. Αλλά επί της ουσίας πρόκειται για μια σκέψη που δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να εφαρμοστεί. Και αυτό, διότι η Πόρτο δεν έβαλε τυχαία ρήτρα 12.000.000 € στον 26χρονο Πορτογάλο μέσο.

Μπορεί να μην τον υπολογίζει και να μην «χωράει» αυτή την εποχή στο ρόστερ της, αλλά ο Ολιβέιρα είναι παίκτης ποιότητας. Και αν μη τι άλλο, εάν υπάρχει μια ομάδα που ξέρει να πουλάει ακριβά, τότε αυτή είναι οι Δράκοι. Ενώ έως τώρα δεν έχει προκύψει κανένα θέμα περί πρότασης 6-7 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ για… συνιδιοκτησία. Δεν έχει γίνει καν νύξη στους Πορτογάλους επί του θέματος.

Εξάλλου, όσο κι αν η οικογένεια Σαββίδη έχει ενθουσιαστεί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα υπάρχει και η «καβάτζα» των 10.000.000 €  για την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τέτοια ποσά δεν είναι ιδιαίτερα εφικτά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τους Θεσσαλονικείς και. Ειδικά σε deal με ομάδες εκτός ανατολικού μπλοκ.

Βεβαίως, σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αποκαλύψουμε τον παίκτη που έχει θέσει στις κορυφαίες θέσεις της λίστας της η Πόρτο για τη μεσαία της γραμμή, ενόψει καλοκαιριού. Και αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Μάντι Καμαρά. Οι Δράκοι έχουν ξετρελαθεί με τον μέσο του Ολυμπιακού από τη Γουϊνέα. Σε σημείο να τον παρακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και να προετοιμάζουν κίνηση προς τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να μπορέσουν να τον αποκτήσουν. Ο λόγος; Η τιμή πώλησης του 21χρονου Αφρικανού χαφ. Αυτή δεν έχει καθοριστεί. Και με βάση όσα προκύπτουν από την αγορά, αυτή τη στιγμή… δεν υπάρχει τιμή πώλησης.

Ακόμη και τα 25.000.000 €, που ακούγεται παρανοϊκό ποσό, αλλά… βρίσκονται, δεν συγκινούν τους Πειραιώτες. Με τους ιθύνοντες των Ερυθρόλευκων να μην μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν ένα νούμερο. Καθώς σε κάθε του εμφάνιση ο Καμαρά αυξάνει την αξία του. Και στην περίπτωσή του, θα πρέπει να γίνει ένα ασύλληπτο ρεκόρ για να φύγει πει το «ναι» η διοίκηση του Θρύλου, που ούτως ή άλλως δεν επιθυμεί να τον πουλήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ