Η ώρα των φαβορί και… ο Ολυμπιακός

Η ώρα των φαβορί και… ο Ολυμπιακός

Ημέρα Europa League και Euroleague η σημερινή, με τις Άρσεναλ και Σεβίλλη να ρεφάρουν και τον Ολυμπιακό να κυνηγάει μία νίκη-πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι του απόψε στην Ιταλία (μέχρι το επόμενο) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και «καίγεται» για τη νίκη που πιθανότατα θα εξασφαλίσει και την είσοδο του στην οκτάδα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει την προϊστορία κόντρα στους Ιταλούς και μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ μπορεί να πάρει και νίκη εξάδας και στη Λομβαρδία.  Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, ενώ και η Μιλάνο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η καθαρή νίκη των ερυθρόλευκων κυμαίνεται σε απόδοση 2.45 και συνήθως όταν ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο τα καταφέρνει, ενώ αν είναι επίφοβο το καθαρό διπλό, η νίκη της ομάδας του Μπλατ με χάντικαπ στους 5.5 πόντους κυμαίνεται σε απόδοση 1.75.

Πέρα όμως από τον Ολυμπιακό, σήμερα έχει και τους επαναληπτικούς του Europa League, με αρκετά από τα φαβορί να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Η Άρσεναλ στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί από τη Ρεν με 3-1 στη Γαλλία, η Σεβίλλη είχε έρθει ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της΄με τη Σλαβία Πράγας, ενώ και η Μπενφίκα είχε ηττηθεί στην Κροατία από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0.

Στις ρεβάνς όμως θα επικρατήσει ο νόμος των φαβορί. Το διπλό της Σεβίλλης στην Πράγα έχει απόδοση 2.05 και μοιάζει με δώρο, με τους Ανδαλουσιανούς να κυνηγούν κάθε χρόνο τον τίτλο στο Europa και τη Σλάβια να μην μοιάζει ικανή να τη σταματήσει.

Στο Έμιρειτς η «κατηφόρα» είναι δεδομένη, με την Άρσεναλ να ψάχνει νίκη με 2 γκολ. Ο ρυθμός θα ανοίξει και οι κανονιέρηδες μπορούν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν την πρόκριση. Σε απόδοση 1.90 περίπου η πρόκριση στους «8» για τους Λονδρέζους και δεν γίνεται να μην την προτιμήσεις.

Τέλος, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα θέλει καθαρή νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως δεν την τρομάζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ούτε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0). Οι αετοί μπορούν να περάσουν, και η πρόκριση τους στην επόμενη φάση κυμαίνεται στο 1.90, απόδοση αρκετά καλή παρά το σκορ στο Ζάγκρεμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ