Μαζέψτε τον: Ο Γιώργος Σαββίδης στοχοποιεί σχολιαστή της ΕΡΤ, που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Μαζέψτε τον: Ο Γιώργος Σαββίδης στοχοποιεί σχολιαστή της ΕΡΤ, που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης «έκραξε» τον σχολιαστή της ΕΡΤ στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ! Κράτος, δικαιοσύνη, διοίκηση της ΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ υπάρχουν;

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει τις νίκες του ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που πλησιάζει να κατακτήσει. Εχει κάθε δικαίωμα ακόμη και να πικάρει τους αντιπάλους του με τις διάφορες αναρτήσεις του στα social media. Ωστόσο, το καθεστώς ατιμωρησίας που απολαμβάνουν ο ίδιος και η οικογένειά του, τον έχουν κάνει να χάσει το μέτρο. Και να αποτελεί… δημόσιο κίνδυνο με όσα αναρτά.

Μετά τις επαίσχυντες (και πάντα ατιμώρητες, βεβαίως) ύβρεις, μετά τις… πανηγυρικές φωτογραφίες με τα μαχαιρώματα του Βόλου, μετά από μια σειρά απίθανων προκλητικών και υβριστιών ενεργειών, ο Γκιόργκι αποφάσισε ότι δεν τρέχει και τίποτε εάν στοχοποιήσει έναν δημοσιογράφο. Και μάλιστα έναν δημοσιογράφο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση και είχε προπηλακιστεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Ο Γιώργος Σαββίδης, λοιπόν, αφού αποθέωσε την ομάδα του και έκανε διάφορες αναρτήσεις για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Λουτσέσκου και το meme «μη ζορίζεστε, πόνος είναι θα περάσει», την οποία, ωστόσο… στόλισε και με τη δική του άποψη, εναντίον του σχολιαστή της ΕΡΤ. «Σχολιαστή της ΕΡΤ, καληνύχτα. Ενα κουτί Σουρωτή από εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το μήνυμά του με emoticon… εμετού. Αλλά στη συνέχεια τα έκανε ακόμη χειρότερα, βάζοντας και τη φωτογραφία του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Και τερματίζοντάς το. Ωμή στοχοποίηση δημοσιογράφου. Ετσι, για την πλάκα του.

Από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος δεν είναι απλά ο γιος του μπαμπά του, αλλά είναι και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουμε δει πολλά. Και σίγουρα θα δούμε ακόμη περισσότερα στην πορεία, καθώς η αμετροέπεια και η ανεξήγητη κομπορρημοσύνη του, δεν έχουν ταβάνι. Αλλά επειδή ακριβώς έχει θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, καλό θα είναι οι αρμόδιοι να ασχοληθούν κάποια στιγμή μαζί του. Ας είναι και οι «δικοί του». Εστω, για τα μάτια του κόσμου, βρε αδερφέ.

Για να τελειώνουμε. Η ανάρτηση του Σαββίδη είναι ντροπιαστική για τον ΠΑΟΚ και κυρίως επικίνδυνη. Διότι έγινε εναντίον ενός ανθρώπου που λίγο νωρίτερα είδε οπαδούς της ομάδας του να του επιτίθενται, ενώ πήγαινε να κάνει τη δουλειά του. Εχει κάθε δικαίωμα ο κάθε Σαββίδης να έχει παράπονα από οποιοδήποτε κανάλι, αλλά έχει πρωτίστως έχει σημασία να μην τίθενται άνθρωποι σε κίνδυνο. Και ο Γιώργος Λυκουρόπουλος κινδύνευσε στο Αγρίνιο. Και από εδώ και πέρα μπορεί να «κινδυνεύει» σε κάθε γήπεδο που θα παίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τον έδωσε βορά στους χούλιγκαν και τους καμένους των γηπέδων.

Κράτος, δικαιοσύνη, διοίκηση της ΕΡΤ, αλλά και η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα πρέπει, επιτέλους, να πάρουν θέση για το φαινόμενο Γιωργάκη. Βέβαια, είναι πιθανό ο ρωσομαθής πρόεδρος της ΕΡΤ, κύριος Δρόσος, πρώην πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ και έχων εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, να δυσκολευτεί. Αλλά ας το κάνει έστω για τα μάτια του κόσμου. Εξάλλου, πρόκειται για τον διευθυντή αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ. Της ΕΡΤ, που πολεμάει τον ΠΑΟΚ, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ