Πόση γραφικότητα και πληρωμένη ανηθικότητα αντέχεις;

Πόση γραφικότητα και πληρωμένη ανηθικότητα αντέχεις;

Τα γνωστά ρυπαρά πληρωμένα πιστόλια της (χειραγωγημένης) ενημέρωσης ανέλαβαν νέα εργολαβία για το αφεντικό τους: Την αποδόμηση του Πέδρο Μαρτίνς!

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Απλά κάποιες δουλειές πρέπει να είσαι φελλός, χυδαίος και θρασύς μέχρι αηδίας για να τις κάνεις. Η κρίση έχει προκαλέσει την έξαρση τέτοιων ρυπαρών στοιχείων και στο κομμάτι της ενημέρωσης. Συγκεκριμένων παριών του ελληνικού Τύπου, που έχουν λόγο ύπαρξης μόνο να διαβάλουν τους εχθρούς του αφεντικού. Να γεμίζουν ψεύδη, μίσος και τη δικής τους εμπάθεια, εμμονή και τοξικότητα το περιβάλλον του ελληνικού Τύπου.

Η συμμορία με τα ρούβλια, λοιπόν, ανέλαβε πάλι δράση. Τα αφεντικά τους, παρήγγειλαν νέα εργολαβία. Ολως τυχαίως εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τα πληρωμένα πιστόλια της (χειραγωγημένης) ενημέρωσης, να επιλέγουν να επιτεθούν στον Πορτογάλο, όπως πάντα: Με ψέματα, οικτρά, χυδαία, αντάξια της ποιότητας, της κουλτούρας και κυρίως της αποστολής τους.

Οι τυφλοπόντικες, λοιπόν, αποφάσισαν να βγάλουν τρελό όλο τον κόσμο.
* Αρχικά, έβρισαν και ειρωνεύτηκαν τον Μαρτίνς, επειδή διαμαρτυρόταν για τις αποφάσεις του ανεκδιήγητου Φινλανδού διαιτητή Γκεστράνιους.
* Στη συνέχεια, παραπληροφόρησαν το κοινό για τις δηλώσεις του στο flash interview της NOVA. Δεν είναι ότι δεν κατάλαβαν την ειρωνεία του Μαρτίνς για τα περί «καλής διαιτησίας». Είναι ότι δεν τους νοιάζει. Τους νοιάζει μόνο το αφήγημα του ψεύδους τους.
* Και τέλος, ανακάλυψαν… κωλοτούμπα του Πορτογάλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο. Γιατί; Επειδή μίλησε για την αστεία διαιτησία του Φινλανδού που έστειλε στο Καραϊσκάκη ο Μέλο Περέιρα. Ο,τι δηλαδή είχε πει και στο flash interview, αλλά αυτή τη φορά ευθέως, χωρίς ειρωνεία. Ωμά.

Γιατί τους έπιασε ο πόνος; Τι έπαθαν ξαφνικά με τον Μαρτίνς; Η απάντηση είναι απλή και προφανής. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε. Δεν τους νοιάζει να πουν κάτι, πόσο μάλλον την αλήθεια. Είναι τόσο χυδαίοι, που ψάχνουν να στήσουν κρίσεις, προβλήματα, έως και… δηλώσεις, για να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται. Και το κάνουν χωρίς καμία ντροπή ή δεύτερη σκέψη.

Μάλιστα, ειδικά στην περίπτωση του Μαρτίνς, αυτό που φαίνεται να ενοχλεί είναι ότι θα… μείνει στον Ολυμπιακό! Ότι θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι. Αφού θα μείνει, λοιπόν, ας τον διαβάλουν, ας τον λοιδορήσουν. Δουλειά τους είναι, για αυτό τα παίρνουν. Αυτό κάνουν. Αλλά πλέον τους έχουν βαρεθεί ακόμη και τα πρόβατα της στάνης τους. Κάποια στιγμή, όλο σανό, σανό. Το βαρέθηκαν οι άνθρωποι.

Τις ίδιες εργολαβίες έχουν αναλάβει κατά καιρούς κατά του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και γενικώς όσων δεν γουστάρει το μεγάλο αφεντικό. Και για αυτόν τον λόγο έχουν λάβει τη θέση που τους αρμόζει. Στον απόπατο της ενημέρωσης.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιο Μέσο. Αλλά από την άλλη, τα σκουλήκια πηγαίνουν βαθιά στη γη, οπότε δεν πρέπει να απορείς. Και το ίδιο ισχύει, τελικά και στην (διατεταγμένη) ενημέρωση: Οσο πιο κάτω, τόσο το καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ