Θωμάς Μητρόπουλος η Αχιλλέας Μπέος για πρόεδρος Σούπερ Λίγκας

Θωμάς Μητρόπουλος η Αχιλλέας Μπέος για πρόεδρος Σούπερ Λίγκας

Κενό εξουσίας στη Σούπερλίγκ μετά τη παραίτηση-Μπαταγιάννη κι ο Βασίλης Δεκάρικος δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Μπέος η Θωμάς Μητρόπουλος για πρόεδρος.

Λύσανδρου κατεβάζει η ΑΕΚ γιά πρόεδρο της Σούπερλίγκ. Κέσκεσέ Λυσάνδρου, λέει ο Βασίλης ο Δεκάρικος; Ένα γκόλντεν-μπόι.Ένας χαρτογιακάς. Μυρωδιά δεν έχει από παρασκήνιο. Σ αυτά τα πόστα χρειάζονται μπαρουτοκαπνισμένοι. Κωλοπετσομένοι. Γάτες με πέταλα. Και μπαίνω κατ ευθείαν στο θέμα. Η ο Θωμάς Μητροπουλος, η ο Αχιλλέας Μπέος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ιστορικές μπορείς να πεις γιά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι εκλογές της Πέμπτης γιά την ανάδειξη προέδρου της Σούπερλιγκ, θα σηματοδοτήσουν την επόμενη ημέρα γιά τον βασιλέα των σπορ στη πατρίδα μας. Το φορτίο που θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος είναι βαρύ. Το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη τη ανάσα. Ποιός θα παραδώσει τη μεθεπόμενη Κυριακή, το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή στον Αντελίνο Βιερίνια; Αυτή είναι η μοναδική δουλειά που θα έχει να κάνει ο νέος πρόεδρος. Να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, να πάει στη Τούμπα και μόλις τελειώσει το παιχνίδι με το Λεβαδειακό να παραδώσει το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η μοναδική δουλειά που θα έχει να κάνει. Στο τέλος τη σεζόν θα ξαναγίνουν εκλογές. Γιά νέο πρόεδρο γιά τη διετία 2018-20. Ιδού λοιπόν η απορία. Ποιός θα είναι αυτός, που θα γράψει ιστορία. Που θα παραδώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, στον πρωταθλητή ύστερα από 34 χρόνια, ΠΑΟΚ; Δηλαδή θα πάει ο Λυσσάνδρου στη Τούμπα να κάνει την απονομή; Αυτός που τους έκλεψε πέρυσι; Αυτός που πήρε την ομάδα κι έφυγε; Αυτός που δεν άφησε την ΑΕΚ να βγει και να συνεχίσει το παιχνίδι, θα φορέσει το μετάλειο στον Λουτσέσκου και θα τον συγχαρεί ; Χριστός κι Απόστολος. Κι αν ο Ρουμάνος θυμηθεί τους εβδομήντα τόσους βαθμους στα γήπεδα και του χυμήξει;

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε η ιδέα γιά τον Γκαγκάτση τζούνιορ. Αφού όλα στο ποδόσφαιρο είναι δικά μας, μετά τον δικό μας Γραμμένο στην ΕΠΟ να έχουμε έναν ακόμα πιό δικό μας στη Σούπερλίγκ. ΠΑΟΚτζης να δώσει το κύπελλο του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει όμως και η άποψη αυτός ο προσωρινός ο μεταβατικός προεδρος να μην ανήκει στην αποκαλούμενη big 4. Να είναι κάποιος ουδέτερος. Κάποιος υπερκομματικός. Ποιός μπορεί να είναι αυτός;

Ο Βασίλης Δεκάρικος δεν χρειάστηκε ούτε ελάχιστα δευτερόλεπτα γιά να το σκεφτεί. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει μεταξύ δύο. Η ο Θωμάς Μητρόπουλος, η ο Αχιλλέας Μπέος. Η ο ένας η ο άλλος. Τρίτος δεν υπάρχει. Θωμάς και Μπέος, Μπέος και Θωμάς είναι οι εξοχήν εκφραστές της εξυγίανσης. Μπροστάριδες στη σκληρή μάχη, για να έρθουν καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έδωσαν ο καθ ένας από το δικό του μετερίζι τον ωραίο αγώνα. Να φύγουν οι γκραν κάσες από το ποδόσφαιρο. Και τον κέρδισαν.

Η πρωταθλήτρια πέρσι ΑΕΚ, ο πρωταθλητής φέτος ΠΑΟΚ τους ωφείλουν πολλά. Το ποδόσφαιρο ωφείλει να τιμήσει, έναν εκ των δύο. Γιά τη τεράστια προσφορά τους. Πρόεδρος στη Σούπερλίγκ, η ο Θωμάς η ο Αχιλλέας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ